MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 23:24 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

U nas jest parę lecznic gdzie wetki przetrzymują małe kociaki w dużych klatkach.
Te kociaki które wysłałam przyniosła straż miejska do lecznicy.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pon maja 28, 2012 23:34 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

ankacom pisze:U nas jest parę lecznic gdzie wetki przetrzymują małe kociaki w dużych klatkach.
Te kociaki które wysłałam przyniosła straż miejska do lecznicy.

No my tez teraz trzymamy maluchy z matkami w klatkach. Innej opcji nie ma, bo przeciez luzem lata kilka doroslych kotow. Tylko, ze juz nie ma ani wolnej klatki, ani tez miejsca na nastepna klatke nawet jaj bysmy chcialy jakas pozyczyc.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Wto maja 29, 2012 6:57 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

kocie :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto maja 29, 2012 17:06 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

WeraW pisze:Rozumiem, że ta Pani ze Szczecina, która miała skonsultować adopcję Mietka z mężem rozmyśliła się? Patrysza, rozmawiałaś z Panią?

Ah, złapałam ją. Dziwna kobieta. Powiedziała, że jeszcze nie rozmawiała z mężem 8O Powtórzyłam, że to jest bardzo pilna sprawa, to zaczęła uciekać wzrokiem.. Nie wypali, widziałam po niej. Dziwnie się zachowała. Przykro mi okropnie..

Ciągle podpytuję. Ogłoszenia udało mi się wyłożyć na ladach w 2 zoologicznych na Manhatanie.. mało, ale chociaż coś :(

Dziewczyny, naprawdę Was podziwiam. Ja bym była za słaba psychicznie na te walkę pod prąd.. Musi być Wam ciężko..
Widziałam, że dawałyście ogłoszenie na Infoludku, że poszukujecie wolontariuszy na domy tymczasowe. Czy ktokolwiek się odezwał?

Niech ktoś przygarnie tego bidulka, Miecia..
ObrazekTusia i Finka (aka Miczika i Czupirika)ObrazekSzarinka, najdroższa za TM

Patrysza

Od: Czw lut 02, 2012 15:58

Post » Wto maja 29, 2012 19:26 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Patrysza w dużym Wrocku nie ma DT, to co dopiero w Policach :roll: Ludzie mają ogólnie w doopie co się ze zwierzętami dzieje.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 29, 2012 20:20 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Mieciu,cały czas o Tobie myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 29, 2012 20:36 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Mieciu dostał, dzisiaj cały pakiet szczepień, na białaczke też.

Nie wiem kto robił Mieciowi ogłoszenia ale może warto było by edytować te ogłoszenia i zaznaczyć ze Miecio zaszczepiony. Bo wtedy móglby tez życ z białaczkowymi kotami, prawda?

Może zwiększyło to by jego szanse na adopcję??

Chciałabym mu zrobić takie ogłoszenie w kurierze szcz czy głosie, tylko nie bardzo wiem jak to ie robi, na czym to polega. w końcu nie wszyscy mają internet, warto by było w lokalnej gazecie go ogłosić.
viewtopic.php?f=1&t=138417

Moja kochana Basieńko nigdy Cię nie zapomnę. Wygrzewaj się na słoneczku za TM.

sylwia637

Od: Sob sie 27, 2011 19:14

Post » Wto maja 29, 2012 20:59 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

a moze jakis platny DT by sie znalazl, skoro ta pani w krakowie odpada? ja bym sie dolozyla...
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Wto maja 29, 2012 21:05 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Patrysza pisze:
WeraW pisze:Rozumiem, że ta Pani ze Szczecina, która miała skonsultować adopcję Mietka z mężem rozmyśliła się? Patrysza, rozmawiałaś z Panią?

Ah, złapałam ją. Dziwna kobieta. Powiedziała, że jeszcze nie rozmawiała z mężem 8O Powtórzyłam, że to jest bardzo pilna sprawa, to zaczęła uciekać wzrokiem.. Nie wypali, widziałam po niej. Dziwnie się zachowała. Przykro mi okropnie..

Ciągle podpytuję. Ogłoszenia udało mi się wyłożyć na ladach w 2 zoologicznych na Manhatanie.. mało, ale chociaż coś :(

Dziewczyny, naprawdę Was podziwiam. Ja bym była za słaba psychicznie na te walkę pod prąd.. Musi być Wam ciężko..
Widziałam, że dawałyście ogłoszenie na Infoludku, że poszukujecie wolontariuszy na domy tymczasowe. Czy ktokolwiek się odezwał?

Niech ktoś przygarnie tego bidulka, Miecia..

Szkoda, ze nam checi narobila i nawet nie zadzwonila i nie odwolala. Ale nic nie przejmuj sie.
A jesli chodzi o wolontariat to owszem zglaszaja sie na wakacje mlodzi ludzie, ale mysla, ze sobie zarobia. Chyba nie wiedza co to jest wolontariat ? A o domach tymczasowych to juz nie wspomne. Przez 5 lat nie zglosil sie nikt :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto maja 29, 2012 21:12 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Miecio zakochany :P Dosia dostala rujke i Mietek lazi za nia ( wstydzilby sie bez jajek ) i podgryza za karczycho.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto maja 29, 2012 21:26 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Mój Mieczysław bezjajeczny od 2 lat jak miałam u siebie na parę godzin koteczkę nieciachniętą (nie rujkowała ale musiał skubany wyczuć) to całą godzinę łaził z nosem w jej tyłku :roll: zboczuch mały, erotoman gawędziarz :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 29, 2012 22:35 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Ja mu też dawałam ogłoszenia, w sumie jest na 20 stronach, ale już nie mam czasu wracać i poprawiać. Spróbuję jakoś.
Jeszcze trochę czasu minie, nim chłopakowi hormony się ustawią:) Też Dośka nie miała kiedy rujki dostać.
Kobieta wykazała nieodpowiedzialne zachowanie, ale w sumie już tyle razy się z tym spotkałam, że nawet mnie to nie dziwi. Szkoda.
Jutro poproszę znajomego żeby wrzucił tekst o wolontariacie na stronę o Szczecinie, może coś się ruszy chociaż wątpię. Gdyby tak się dało na wolontariacie zarabiać jak niektórzy myślą, to za same nadgodziny byśmy willę na Barbadosie miały...:) Nie rozumiem tego, przecież ludzie nie ponoszą żadnych kosztów, mało tego-mogą się przekonać czy faktycznie chcą i mogą mieć zwierzaka na stałe. Lepiej se Yorka za 2 tysiące kupić...

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Śro maja 30, 2012 7:42 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Dobra, w większości uzupełniłam ogłoszenia o szczepienia. Ufff.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Śro maja 30, 2012 9:45 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/605321.xhtml - kurka, nie wiem jakim cudem wskoczyło kujawsko-pomorskie :roll:

Jakie macie pomysły na poszerzenie akcji? Gdzie możnaby było powyklejać ogłoszenia? Tak sobie na słupie nie da rady, bo mandaty..
ObrazekTusia i Finka (aka Miczika i Czupirika)ObrazekSzarinka, najdroższa za TM

Patrysza

Od: Czw lut 02, 2012 15:58

Post » Śro maja 30, 2012 10:28 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Patrysza pisze:http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/605321.xhtml - kurka, nie wiem jakim cudem wskoczyło kujawsko-pomorskie :roll:

Jakie macie pomysły na poszerzenie akcji? Gdzie możnaby było powyklejać ogłoszenia? Tak sobie na słupie nie da rady, bo mandaty..

Może w szkołach i na uczelniach?
Niektóre sklepy też pewnie pozwolą, te prywatne.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

[poprzednia][następna]