bozena640 pisze:Znalazłam coś takiego![]()
To o taki świerk chodzi
Bożenko,ale to sa tylko młode igiełki...zwykłego swierka..u nas zawsze na wiosne takie maja odcienie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Znalazłam coś takiego![]()
To o taki świerk chodzi
BOZENAZWISNIEWA pisze:bozena640 pisze:Znalazłam coś takiego![]()
To o taki świerk chodzi
Bożenko,ale to sa tylko młode igiełki...zwykłego swierka..u nas zawsze na wiosne takie maja odcienie
bozena640 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:bozena640 pisze:Znalazłam coś takiego![]()
To o taki świerk chodzi
To ja mam prośbęjak byś znalazła chwilkę i u siebie wstawiła zdjęcia z ogrodu
lidka02 pisze:Witam temat ogrodu uwielbiam ogrody , ryłam dziś cały dzień na działce , byłam wieczorem u kotów kurcze te kotki co karmią mają takie zapadnięte brzuchy .I szorowałam cały pokój Filuś mnie załamuje czym najlepiej myć żeby ten zapach zbić, płynem niby ok przez chwile i potem to samo kawał drapaka wyciełam bo osikane już nie chce mi się prać , koc w pralce i łożyska wysiadły ...A co do ogrodu jak porobie to pokarze zdjęcia bo strasznie zarosło mi.Pozdrawiam
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Witam temat ogrodu uwielbiam ogrody , ryłam dziś cały dzień na działce , byłam wieczorem u kotów kurcze te kotki co karmią mają takie zapadnięte brzuchy .I szorowałam cały pokój Filuś mnie załamuje czym najlepiej myć żeby ten zapach zbić, płynem niby ok przez chwile i potem to samo kawał drapaka wyciełam bo osikane już nie chce mi się prać , koc w pralce i łożyska wysiadły ...A co do ogrodu jak porobie to pokarze zdjęcia bo strasznie zarosło mi.Pozdrawiam
Lidka ja używałam maskol ale też ocet podobno dobry jest
lidka02 pisze:Witam temat ogrodu uwielbiam ogrody , ryłam dziś cały dzień na działce , byłam wieczorem u kotów kurcze te kotki co karmią mają takie zapadnięte brzuchy .I szorowałam cały pokój Filuś mnie załamuje czym najlepiej myć żeby ten zapach zbić, płynem niby ok przez chwile i potem to samo kawał drapaka wyciełam bo osikane już nie chce mi się prać , koc w pralce i łożyska wysiadły ...A co do ogrodu jak porobie to pokarze zdjęcia bo strasznie zarosło mi.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], nfd i 81 gości