Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu - NIEAKTUALNE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 19, 2012 15:48 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

Myślę, że warto te piękności ogłosić na www.mrumru.eu i www.kocieforum.pl

Teba

Od: Wto paź 11, 2005 22:26

Post » Nie maja 20, 2012 0:55 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

Czy te piękności jeszcze nie mają domu? Ile jest czasu?

loreczka

Od: Pt lut 20, 2009 21:00

Post » Nie maja 20, 2012 8:23 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

loreczka pisze:Czy te piękności jeszcze nie mają domu? Ile jest czasu?

O ile wiem - nie mają :(
A miały miesiąc od założenia wątku.

Ja obiecałam poprowadzić wątek tu - innymi ogłoszeniami już mieli się właściciele zająć.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Nie maja 20, 2012 10:10 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

Rozumiem. Nie do wiary, przecież są tak piękne, że "głowa boli"! :) Proszę o kontakt na PW, gdyby domek się nie znalazł w terminie. Pozdrawiam serdecznie, z nadzieją że może domek już jest!

loreczka

Od: Pt lut 20, 2009 21:00

Post » Pon maja 28, 2012 20:42 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

Witajcie,
tak już od pewnego czasu obserwuję ten wątek i tak mi przykro, że te kociaki jeszcze nie znalazły swojego "nowego" domku.... Mam prze-wielką ochotę zgłosić swoją kandydaturę na nową opiekunkę, ale jestem z Częstochowy, więc ta odległość mnie przeraża....a przyznam, że nie mam za bardzo możliwości pojechać osobiście do Warszawy.... Podpowiedzcie mi proszę jakieś wyjście z tej troszę patowej sytuacji???

nefreete

Od: Śro maja 23, 2012 21:26

Post » Czw maja 31, 2012 12:46 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu (razem)

Przepraszam że odzywam się dopiero teraz, ale przez ostatnie dni próbowałam dowiedzieć się co się w ogóle z kotami dzieje, czy są jeszcze do adopcji - bo ich właściciele ignorowali moją korespondencję choć była w niej prośba o kontakt z potencjalną chętną :roll:

Okrężną drogą dowiedziałam się że koty są już w nowym domu.
Szkoda tylko że jak się potrzebuje pomocy to się potrafi pokombinować i zaangażować innych - a potem się ich ignoruje.
Jakoś tak mi się przykro zrobiło.
W każdym razie - ogłoszenie nieaktualne już.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Czw maja 31, 2012 20:09 Re: Dwa przepiękne, długowłose koty szukają domu - NIEAKTUAL

Ojj to się cieszę, że kociaczki znalazły już domek:) I rzeczywiście przykre jest, gdy angażujemy się w pewne sprawy, a zostajemy niedocenieni...i zignorowani...
Pozdrawiam:)

nefreete

Od: Śro maja 23, 2012 21:26

[poprzednia]