Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 19:03 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Reportaż był. Rodzice zaprzeczają, że to ich dzieci.
Reportaż przedstawił fakty, sprawą zajmuje się policja.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon maja 28, 2012 19:06 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Hannah12 pisze:Reportaż był. Rodzice zaprzeczają, że to ich dzieci.
Reportaż przedstawił fakty, sprawą zajmuje się policja.

I pokazali Maciusia.
Strasznie biedniutki, taka smutna chudzinka :(

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pon maja 28, 2012 19:08 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Tak, wygląda biednie, taki malutki okruszek.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon maja 28, 2012 19:12 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Hannah12 pisze:Reportaż był. Rodzice zaprzeczają, że to ich dzieci.

Rodzice nie wierzą, że to ich dziecko zrobiło. Jednocześnie zobowiązują się, że poniosą wszelkie konsekwencje jeśli sąd uzna, że dziecko jest winne.
salma75

Post » Pon maja 28, 2012 19:13 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

jak to dzieci kochają zwierzątka, o Boziuniu, nawet miały myszkę, o Boziuniu, a pies przy budzie na króciutkim łańcuchu, niech no tylko ten sąd się przyłoży, bo jak znam sądy /osobiście/ to nierychliwe, :evil:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon maja 28, 2012 19:15 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Obejrzałam. W bardzo wyważony sposób to przedstawili...
Postawa rodziców, że to niemożliwe ,żeby ich dziecko...
Ich dzieci kochają myszki i kurczaczki...
Tak było...

A kot biedny :(
Taka chudzinka...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon maja 28, 2012 19:16 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

wiesiaczek1 pisze:jak to dzieci kochają zwierzątka, o Boziuniu, nawet miały myszkę, o Boziuniu, a pies przy budzie na króciutkim łańcuchu, niech no tylko ten sąd się przyłoży, bo jak znam sądy /osobiście/ to nierychliwe, :evil:

Zostaw to z łaski swojej sądowi, od tego jest :evil: .
salma75

Post » Pon maja 28, 2012 19:18 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Nie widziałam, nie wiedziałam, że ma być. Ale nie dziwiłabym się rodzicom, że dziecka bronią, w końcu od tego są rodzice. Zazwyczaj w końcu stosunek do zwierząt wynosi się z domu... przypuszczam, że sami mogą nie wierzyć, że zwierzę może mieć prawo takie samo, jak ich dziecko. Wszak to tylko kot :/
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon maja 28, 2012 19:22 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

są gotowi ponieść konsekwencję, mam nadzieję, że nie mówili tego tylko na potrzeby medialne....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 28, 2012 19:24 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

kristinbb pisze:Obejrzałam. W bardzo wyważony sposób to przedstawili...
Postawa rodziców, że to niemożliwe ,żeby ich dziecko...
Ich dzieci kochają myszki i kurczaczki...

Jasne, szczególnie tą jedną co w domu mieli w klatce. Na inne trutkę wysypują w stodole :evil:
Kurczaczki też kochają, bo ich rodzice nauczyli, że z tego kasa jest; a przynajmniej jajka :mrgreen:

Z kota żadnego pożytku nie ma, to co się szczypać :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon maja 28, 2012 19:26 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

salma75 pisze:
wiesiaczek1 pisze:jak to dzieci kochają zwierzątka, o Boziuniu, nawet miały myszkę, o Boziuniu, a pies przy budzie na króciutkim łańcuchu, niech no tylko ten sąd się przyłoży, bo jak znam sądy /osobiście/ to nierychliwe, :evil:

Zostaw to z łaski swojej sądowi, od tego jest :evil: .

oczywiscie, ze zostawiam sprawe Wysokiej Sprawiedliwości, ale mając doświadczenie sądom nie zawsze chce się dokładnie zbadać sprawę, dlatego tylko proszę o przyłożenie się i bycie Temidą w pełnym tego imienia znaczeniu , a że w sądach rodzinych najważniejsze jest dobro dziecka więc stąd moje watpliwości,
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon maja 28, 2012 19:26 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

kiche_wilczyca pisze:są gotowi ponieść konsekwencję, mam nadzieję, że nie mówili tego tylko na potrzeby medialne....

A wg mnie byli u adwokata ... :roll:
Wiedzieli co mówić przed kamerami...

kristinbb

Post » Pon maja 28, 2012 19:28 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

kristinbb pisze:
kiche_wilczyca pisze:są gotowi ponieść konsekwencję, mam nadzieję, że nie mówili tego tylko na potrzeby medialne....

Co nie powiedzą będzie źle, prawda? :roll:
salma75

Post » Pon maja 28, 2012 19:39 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

salma75 pisze:
kristinbb pisze:

Co nie powiedzą będzie źle, prawda? :roll:

Nie , wszystko co powiedzieli było dobre...

kristinbb

[poprzednia][następna]