Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:I najważniejsza rzecz dla mnie - moje ślepaczki pojechały na czyszczenie oczodołów… Najmniejszy nie będzie miał oczek wcale, teraz ma pusty oczodół po jednym oczku, a peknęte i ropiejące drugie oczko, średnia dziewczynka ma pusty oczodół i już prawie zdrowe oczko – nie wierzyłam, że da się je uratować, a dzięki Obu Aniom Wetkom – jest. Trzeci kociaczek, tłuścioch, ma jedno oczko zupełnie zdrowe, drugie w trakcie ratowania.
Kciuki za maluszki poproszę.
dite pisze:Mam problem, pewnie dość standardowy >>pchły w piwnicy bloku<<
I pytanie >>jak się skutecznie pozbyć pcheł z piwnicy i uchronić piwniczaki<<, które na czas np. toksycznych oprysków nie powinny przebywać w pomieszczeniach?
annskr pisze: I najważniejsza rzecz dla mnie - moje ślepaczki pojechały na czyszczenie oczodołów… [...]
Ja też się gubię...CoolCaty pisze:Mimo dokładnych informacji o kociętach nadal gubię się, które są jeszcze do zgarnięcia...
Zaczęłabym od drugiej kuwety i badana moczu + sprawdzony lekarz. I zastanowienia się, czy ostatnio nie było zmian w domu. Albo może obrażona po sterylce? Ile dni minęło?jolabuk5 pisze:2. Kotka wyadoptowana przez Jolę jako mały kociak po sterylce zaczęła siusiać gdzie popadnie, nawet na oczach swojego dużego. Kupkę robi ładnie do kuwety. Ja myślę, że to może byc chorobowe - stan zapalny, ucisk na pęcherz? Kotkę widziała jakas pani wet, ale powiedziała, że nie widzi nic niepokojącego. Poradziłam wizytę u sprawdzonego weta (blisko mają do dr Pacałowskiej). Macie jakieś doświadczenia z kotami sikającymi poza kuwetą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 79 gości