Witam mnie by interesowała taka firana do kuchni szer. karnisza to 2m i 50 cm.
Z lamówką w kolorze seledynowym lub jasno zielonym.Czy jest możliwość uszycia takiej i ile by kosztowało takie cudeńko

Moderator: Moderatorzy
Sonia93 pisze:http://allegro.pl/mini-fale-mini-cena-firanka-lambrekin-woal-i2313307813.html
Witam mnie by interesowała taka firana do kuchni szer. karnisza to 2m i 50 cm.
Z lamówką w kolorze seledynowym lub jasno zielonym.Czy jest możliwość uszycia takiej i ile by kosztowało takie cudeńko
Sonia93 pisze:O to super![]()
Co do wysokości to ona jak widać na zdjęciu jest taka falista i nie wiem czy te 50 cm to jest w tym dłuższym miejscu czy krótszym, mnie interesowała by wys.60cmta dłuzsza cześć.
halinka1403 pisze:Meg2Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]()
Mam nadzieję ,że paczka dojdzie
Meg2 pisze:halinka1403 pisze:Meg2Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]()
Dzięki Halinko. Czekam póki co na paczkę, ale u nas na wsi to tak jest
. pozdrowionka
halinka1403 pisze:Meg2 pisze:halinka1403 pisze:Meg2Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]()
Dzięki Halinko. Czekam póki co na paczkę, ale u nas na wsi to tak jest
. pozdrowionka
Sprawdzałam ,Jest już bardzo ,bardzo blisko,tylko,że widocznie tam poczta do 15-tej,bo sie zatrzymałaBardzo mi przykro,że nie doszła na urodziny
kotka doroty pisze:Halinko,Haaaaliiiinkoooooo!Jesteś![]()
Mam pytanie ,firaneczka nr 12,miałabym na nią chętną ale jest problem z wymiarami,bo potrzebna jest na karnisz 2.60Dałoby się coś takiego wykombinować
Jeżeli tak ,to od razu poproszę cenę orientacyjną
Tylko odpowiem po weekendzie,bo mnie teraz nie ma w Poznaniu,a chętny na firaneczkę jest właśnie w Pyrlandii
kotka doroty pisze:OK.To czekam,w poniedziałek pokażę chętnej i wtedy dam znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości