Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:To nie Bubor tylko malutka dziewczynka u Basi![]()
wiiwii pisze:Tu jest link do wydarzenia Sopelka i Freddyego: https://www.facebook.com/events/297197353708403/
Iwo, czy możesz załatwić zdjęcie, na którym są obydwoje?
Zrobię coś podobnego z kotką i maluchami - Marta, jeśli dasz radę zrobić im zdjęcie, zwiększymy ich szansę...
Przydałoby się też jakieś fajne zdjęcie Gucia, skoro mamy ruszać z akcją adopcyjną...
Kinga, dobrze, że już ozdrowiała kocia. Te buce mnie straszyły jak już było ciemno, pomiędzy 20 a 21:00.
evik75 pisze:Zamawiam niedzielę rano, jeżeli nikt nie ma stałego dyżuru w tym czasie (nie będę się wciskać). O poniedziałku do soboty włącznie jestem pracująca kobieta
wiiwii pisze:evik75 pisze:Zamawiam niedzielę rano, jeżeli nikt nie ma stałego dyżuru w tym czasie (nie będę się wciskać). O poniedziałku do soboty włącznie jestem pracująca kobieta
Evik, w niedzielę rządzi Vanderherring, chyba że się z nim dogadasz. W ogóle capsem pozaznaczane są stałe dyżury (wklejam poniżej). Piątków nie możemy teraz robić podwójnych, bo Pimpusiowi trzeba podawać leki i rano, i wieczór.
pn. 28.05 ........ MARTYSS
wt. 29.05 ....... VICTOR
śr. 30.05 ....... SYLWIA
czw. 31.05 ...... .........
pt. 01.06 ......... .........
sb. 02.06 ............. VICTOR
ndz. 03.06 VANDERHERRING MIKUŚ
wiiwii pisze:Mikusia dorwałam, zapisuję:
pn. 28.05 Ilka MARTYSS
wt. 29.05 ....... VICTOR
śr. 30.05 Ilka SYLWIA
czw. 31.05 ...... HIDI
pt. 01.06 ......... MA_DIT
sb. 02.06 ............. VICTOR
ndz. 03.06 VANDERHERRING MIKUŚ
Dzięki Hidi!
wiiwii pisze:Hahahaha Evik, dzwoń ile wlezie, akurat nie miałam nic pilnegoJa byłam początkująca w styczniu i też nękałam! Czasem nadal nękam, spytaj Martikę
A Ty taka początkująca nie jesteś, chyba w schronisku też bywasz, nie?
Napisałam tekst ogłoszeniowy dla Gutka, posyłam Martice do sprawdzenia/korekty. Od dziś opisy zostawiam Tobie, Elu, żebyś się nie czuła bezrobotna![]()
Co z dyżurami? Kto przychodzi w poniedziałek i wtorek rano?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 618 gości