Plotkara pisze:
O ludzie... Tyle fajnych rzeczy i ja w tym nie biorę udziału? O.O Cóż, znów za późno się obudziłam.
A macie ten namiot jakoś oznakowany, opisany, czy coś? : )
No to najwyższy czas brać udział

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Plotkara pisze:
O ludzie... Tyle fajnych rzeczy i ja w tym nie biorę udziału? O.O Cóż, znów za późno się obudziłam.
terenia1 pisze:Plotkara pisze:
No to najwyższy czas brać udziała pewnie nas będzie łatwo znaleźć bo obstawieni będziemy zwierzakami
Plotkara pisze:A od której do której planujesz być w schronisku?
terenia1 pisze:Plotkara pisze:A od której do której planujesz być w schronisku?
Powinnam być przed godz 17, o 16 mniej więcej wyjeżdżam z Katowic - wszystko zależy cz będą korki czy nie
terenia1 pisze:Przypuszczam, że będe około pótorej godziny![]()
A relacje z Festiwalu wczorajeszego ze zdjeciami ogladałam w internecie, impreza fajna, ale troszkę mieszkańcy nie dopisali
terenia1 pisze:Czy dałby ktoś radę podjechać ze mną jutro do schroniska - zakończyć obróżkowanie kociaków i dokończyć papierową ewidencję około godz. 17 będę w schronisku.
Plotkara pisze:Co powiedzielibyście na to, gdybym popytała znajomych i rodzinę, czy nie mają jakichś koców do schroniska?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1395 gości