Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2012 16:45 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

dinzoo pisze:Boluś! ty się nie wygoopiaj tylko sr...j!!!!
(może na stracha go weźmiemy :ryk: )

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zaplułam monitor nie ma to jak polecenie wydane w najprostszy sposób :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob maja 26, 2012 17:01 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Wydawałam już takie dyrektywy. Niestety, nie traktuje ich poważnie.
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 17:07 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

no ale może od ciotki, bądź co bądź poważnej :twisted: osoby, przyjmie :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob maja 26, 2012 19:25 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Słuchajcie, a może on chce sam? Znaczy się do kuwety? Bez asysty i podglądaczy? :wink:
A tak na serio - może powinien się więcej ruszać, chodzić, pełzać itp? To tak na zasadzie analogii - po długim spacerku łatwiej idzie... Podobno ruch poprawia perystaltykę jelit.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob maja 26, 2012 19:45 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Aniada pisze:Dziękuję Ci, Erin, bardzo. Ja nie cierpię swojego głosu. ;)

A Mirmiłek ma nieumytą buźkę, bo jak Duża mówi: Misiu, idziemy się myć, to Misiu wieje. Zawsze jest szansa, że ktoś np. zadzwoni i Duża zapomni o głupim pomyśle. Gdy Miś wyjdzie z kryjówki po paru godzinach, sprawa mycia patrzałków bezpiecznie się oddali. Do następnego razu :twisted:

Niedobra Duża, niedobra :wink:
Koteczka molestuje 8)

A co do głosu, to też tak mam.

Bolek, a Ty przestań i wal kloca :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 26, 2012 20:18 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

pacze czy kupa jest :?
Serniczek

Post » Sob maja 26, 2012 20:21 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Serniczek pisze:pacze czy kupa jest :?

No.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob maja 26, 2012 20:39 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Nie ma.

Wybawiłam się z nim, wyturlałam, wymasowałam za wszystkie czasy, i wacikiem, i rękami. Boluś jest bardzo żywotny, a brzuszek ma tak miękki, że aż się - gdy kociak leży na pleckach - tak "rozlewa".

Nie wiem, nie jestem biologiem, nie znam się na tym - ale może ja niepotrzebnie panikuję? Może on tak szybko rośnie, a dostaje tak wartościowe posiłki, że musi kilka dni potrwać, nim substancje zbędne organizmowi zostaną odłożone do wydalenia?
No przecież nie bawiłby się, nie wspinał po pościelowych górkach i pagórkach, i nie jadł jak smok, gdyby był kompletnie zatkany...
Nie mam pojęcia, co o tym myśleć.

Bolek bardzo, bardzo dużo sika. Pozalewał nam wszystkie spodnie, szmatki, prześcieradło. Pralka chodzi jak przy niemowlęciu.
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 20:56 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

OLABOGA (tradycyjne)

a ja bym mu dała śmietany i to kremóweczki, ok łyżeczkę do herbaty
moje po czymś takim następnego dnia robiły piękne bobki
no i koniecznie mięsko do jedzenia
bo samo mleko to dobre na odchudzanie

edit:
no przecież to jest niemowlę, tylko trochę inne
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 26, 2012 21:02 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Dostał już śmietanki. I mleka krowiego też dostał. Wczesnym rankiem podałam mleko, nieco później odrobinę śmietany. Ok. 15.00 - lek.

I nic.

Jeśli na pytanie "co ci chodzi po głowie?", odpowiem: "gów...o", to będzie to najczystsza i absolutnie niewulgarna prawda. Niczego tak nie chcę, jak tego, by Boluś w końcu się... ekhem... wypróżnił.

Bo już mnie powoli zaczyna coś trafiać. :evil:
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 21:13 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=498
Cioteczki kochane na działanie Lactulozy trzeba cierpliwie poczekać.
Boluś rżnij w pieluchy i się nie wydurniaj....Czekamy cierpliwie....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 26, 2012 21:14 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

to teraz trzeba poczekać aż to wszystko dotrze do jelita
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 26, 2012 21:18 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Obyście miały rację.

A tak w ogóle - to on jest rozkoszny. Dziś sobie usiadł jak najprawdziwszy dorosły kocur i przyglądał się memu mężowi zachłannie i z prawdziwą ciekawością. Mikry krasnalek, który poznaje świat.
Uwielbiam go, co nie zmienia faktu, że mam mu za złe ten jego upór w kwestii rozliczania się z naturą :twisted:

Myślicie, że powinnam mu podać jeszcze jedną lactulosy dawkę o północy?? Bo skoro trzeba tak długo czekać na efekty, to może jednak nie... Może ta pierwsza wystarczy?? Sama nie wiem.
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 21:31 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

ja bym poczekała...........bo jak mu się to wszystko wymiesza, to nieszczęście gotowe...........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob maja 26, 2012 21:33 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Neigh pisze:ja bym poczekała...........bo jak mu się to wszystko wymiesza, to nieszczęście gotowe...........

No właśnie.Żeby nie przedobrzyć w drugą stronę...Jeśli Boluś zadowolony,dokazuje,brzuszek miękki...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]