felis pisze:jasia0245 pisze:Śliczna ona jest. Ja też mam kotkę persa, jestem jej czwartym właścicielem. Teraz jest dobrze, bardzo ją kocham a ona to wie, ciągle przebywa w pobliżu mnie. Często śpi na biurku przed ekranem.

Jasia, czwartym właścicielem?!!
Tak czwartym. Moja Pusia ma 7 rok życia, ja mam ją ponad jeden rok. Jest śliczna to pers niebieski, faktycznie to jest taka szara ale na ten kolor mówi się niebieski. Pierwsi właściciele kupili ją malutką-kociaka, mieli ją dłuższy czas, ale jak urodziło się im dziecko, musieli ją oddać /alergia/ do jednej ze swoich mam, tamci wiele jej czasu nie poświęcali i przeprowadzając się do miasta oddali koteczkę dla drugiem mamy. Ta z kolei po paru miesiącach wyjechała do Bułgarii więc szukała dobrego domku dla Pusieńki. Wcześniej pokochała ją, ciężko było się z nią rozstać, ale nie mogła ją tam zabrać. I tak ja chciałam drugiego kotka dla mojej szylkretki Sisi, więc wzięłam Pusię z całym jej dobytkiem tzn. kuweta, zabawki, wiklinowa klateczka itp. Pusia bardzo mnie pokochała, jest wspaniałą kotką i tak już zawsze będziemy razem.