Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 9:07 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Dziękuję Pawlo za zdjęcia :1luvu:

Ahhh......Sofinia jest cxała słodziutka dziewczynka.

Jest już po 2 szczepieniach na choroby zakaźne, udało Nam się to w marcu i kwietniu załatwić.
BRAWO!!
NARESZCIE PO 2 LATACH CIĄGŁYCH BATALII Z CHORÓBSKAMI UDAŁO SIĘ!

Moja Dziewczynka jest już zdrowa, no prawie. :wink: Niestety niektóre skutki są trwałe tych ciągłych chorób, ale i tak się super trzymamy :kotek:
MIKUŚ

Post » Pt maja 25, 2012 9:11 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

A w czerwcu planujemy zaszczepić się na białaczkę i wreszcie w lipcu czipujemy : cool :

Wreszcie wychodzimy na prostą!!

Martwią mnie jedynie problemy z oczami, niestety kanaliki ma niedrożne i nic z tym się nie da zrobić. Byłyśmy we Wrocławiu, i jedynie pozostaje Nam leczenie doraźne. Ma słabszy wzrok, ale Nam to w niczym nie przeszkadza. My żyjemy MIŁOŚCIĄ ;P
MIKUŚ

Post » Sob maja 26, 2012 9:24 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Basia :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdjęcia Sofisi extra!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob maja 26, 2012 14:26 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

a co sie kota bedzie przejmowala chorobami, jak ma Duza, ktora kompletnie na jej punkcie zwariowala :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 30, 2012 22:31 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

A może mar_tika uraczy Nas kolejnymi zdjęciami ślicznotki mojej :1luvu:

Kociara - Ja oszalałam ponad 2 lata temu na jej punkcie. :kotek: Ona wie że dyktuje warunki. Całe Nasze życie jest zależne od Niej. :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw maja 31, 2012 14:23 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

MIKUŚ pisze:A może mar_tika uraczy Nas kolejnymi zdjęciami ślicznotki mojej :1luvu:

Kociara - Ja oszalałam ponad 2 lata temu na jej punkcie. :kotek: Ona wie że dyktuje warunki. Całe Nasze życie jest zależne od Niej. :mrgreen:

ty sie codziennie w niej na nowo zakochujesz :D ale coz... nie ma sie co dziwic :D

Kociara82

Post » Czw maja 31, 2012 21:35 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To się nazywa prawdziwa :1luvu:

8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 31, 2012 23:37 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Duza, nie dus kota!!!!! :mrgreen:

nie nooooooooo...... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wielka milosc :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a buziaki od kotkow sa najslodsze na swiecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Prosze wiec kolejnego buziaka Ksiezniczce przekazac ode mnie :*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Pt cze 01, 2012 10:18 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Moje słonecznko uwielbia być "duszone" i tarmoszone :)
Jest do tego przyzwyczajona od zawsze. A buziaczki od Niej są rozkoszne :love:
MIKUŚ

Post » Pt cze 01, 2012 10:21 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

bubor pisze:Obrazek

Prawdziwa na zawsze :1luvu: Już nie pamiętam jakie życie było nudne bez Niej :kotek:
SOFINIA :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt cze 01, 2012 12:07 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Ale buziaczki! :1luvu:
Uwielbiam czarne łapki! :D
A moja Flika ma pół czarnych, a pół różowych :D
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt cze 01, 2012 14:28 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

no tak, kocie buziaki sa przeslodkie,tyle w nich delikatnosci i czulosci i tyle szczerej, prawdziwej, bezwarunkowej milosci :1luvu: :1luvu: A tym bardziej od takiej slodkiej kotuni jak Fiska :1luvu: :1luvu:
ona jest taka kochana, slodka. no poprostu wspaniala koteczka :1luvu:
Zawsze bede Ja podziwiac za to, jaka jest dzielna, silna. Po tych wszystkich chorobach, ktore przeszla, ona sie nie poddaje i walczy z przeciwnosciami losu jak tylko potrafi najlepiej :1luvu: :piwa:

Kociara82

Post » Pt cze 01, 2012 18:56 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

MIKUŚ pisze:
bubor pisze:Obrazek

Prawdziwa na zawsze :1luvu: Już nie pamiętam jakie życie było nudne bez Niej :kotek:
SOFINIA :1luvu:

a muj mi tak nie caluje :( tylko lebkiem traca ale tarmosic sie da do pewnego stopnia potem klapie delikatnie zeby mu dac spokoj ale delikatnie bo kot starych to do krwi...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob cze 02, 2012 8:56 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob cze 02, 2012 16:24 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

viewtopic.php?f=13&t=142442 zajrzyjcie tam, ale ostrzegam, to tylko dla osob o mocnych nerwach :? :evil: :crying: :conf:

znam kota, ktory jak zabarankuje z calej sily, a zwlaszcza uwielbia barankowac do brody, to mozna sie ladnego siniaka przez to nabawic :ryk: i jego nie obchodzi, ze trzymasz w reku kubek z herbata/kawa, ze wlasnie chcesz sie napic. :ryk: :ryk: Miki poprostu tak bardo, bardzo, baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kocha ludzi, ze wlasnie w taki sposob najlepiej mu to okazywac :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]