K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 16:54 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

wislackikot odbiera dzisiaj kociczkę od pani doktor z Chmieleńca. Niestety, pogryzła dziecko bardzo poważnie, trafia do nas na obserwację ... To ta panienka spod bloku p. Danusi z Prokocimia.
Czekam tez na wieści co na tego Pola, czy uda się tam dzisiaj nawiązać jakiś kontakt z karmicielką.
W naszym nowym DT dla maluchów zagościły dwa buraski ok 6 tygodniowe z bursy z Ułanów. Pani dyrektor w bardzo pedagogicznym wystąpieniu mówiła o pozbyciu się kociaków, bo kto to widział koty w szkolnej piwnicy ... :evil: Czyli mamy piąteczkę w sumie na stanie, 3 u Mirki, 2 u Justyny. Druga Justyna niańczy mamusię z malcami od KaskaNH (ale tam idzie za nimi kasa dla rodzinki) i trzeba będzie pomóc ogłaszać. Hotelują nadal dwie grupy żłobkowe

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 24, 2012 17:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

jutro Cezar ma wizytę, jakby dobrze poszło to następny nasz kot wylądowałby na Podhalu (kolejny góralski dom z zabezpieczonym balkonem, chyba idzie ku dobremu :))
Annakreft będzie próbować przekonać pana, że siostra Cezara tez jest bardzo fajna i smutno jej będzie samej :)

A jakby było mało roboty to jeszcze uciekła kotka naszej Alinki aptekarki i Robert urządza dodatkową dzisiaj łapankę

Tweety

Post » Czw maja 24, 2012 18:23 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

W kociarni towarzystwo wymizianie przez p. Magdę, jak przyszłam, to były tak rozleniwione, że na nic ochoty nie miały. :wink:
Poza jedzeniem, bo miseczki po mokrym były puściuteńkie, wody ani kropelki, a suche wyjedzone w połowie (rano nie było nikogo).
Stasia zjadła ze smakiem bozitę, wyjęta z budki pomruczała na rękach, pobiegała po pokoju z zadartym ogonkiem i znowu schowała się do budki.
Kamyk rozmiziany na maksa 8O
NOWA KOTKA JEST W DOGU W CAT-ROOMIE. NIE WOLNO JEJ WYCIĄGAĆ Z KLATKI PRZEZ 14 DNI, T.J, DO 08. CZERWCA!!!
Kotka na kwarantannie chodzi w kołnierzu.

GRAFIK WYWIESZONY, PROSZĘ SIĘ WPISYWAĆ.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt maja 25, 2012 15:05 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

nie wiecie kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim? miałam dzisiaj zgłoszenie odnośnie rudo-białej kotki, chorej, do nas teraz nie ma jak wziąć a szkoda panienki :(

Tweety

Post » Pt maja 25, 2012 19:35 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

Może w sprawie kotów na cmentarzu Podgórskim napiszcie do Luelki - ona tam mieszka zaraz obok i chyba zna to "stadko" :)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pt maja 25, 2012 20:13 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

grzanka.ch pisze:Może w sprawie kotów na cmentarzu Podgórskim napiszcie do Luelki - ona tam mieszka zaraz obok i chyba zna to "stadko" :)

ok, dzięki bardzo :)

Tweety

Post » Pt maja 25, 2012 20:47 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

mamy gdzieś fotki maluchów Gracji i Budowniczych? Pilnie potrzebuje na jutro

Tweety

Post » Pt maja 25, 2012 20:59 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

Tweety pisze:mamy gdzieś fotki maluchów Gracji i Budowniczych? Pilnie potrzebuje na jutro

Jola robiła zbiorowe kociąt Gracji jak były jeszcze cztery a u Asi na hostingu jest kilka z pierwszego dnia budowniczych, jeśli nie potrzebujesz na jutro bardzo wcześnie rano to budowniczych mogę zrobić na bank a Gracji jak mi ich matka pozwoli

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pt maja 25, 2012 21:07 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

annakreft pisze:
Tweety pisze:mamy gdzieś fotki maluchów Gracji i Budowniczych? Pilnie potrzebuje na jutro

Jola robiła zbiorowe kociąt Gracji jak były jeszcze cztery a u Asi na hostingu jest kilka z pierwszego dnia budowniczych, jeśli nie potrzebujesz na jutro bardzo wcześnie rano to budowniczych mogę zrobić na bank a Gracji jak mi ich matka pozwoli

o świcie będę odsypiać tydzień więc spoko :) Chyba, że Tofik będzie miał inne zdanie w tym temacie :twisted:

Tweety

Post » Pt maja 25, 2012 21:12 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

a wiesz może jak poszło na Krowoderskich zuchów ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pt maja 25, 2012 21:59 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

annakreft pisze:a wiesz może jak poszło na Krowoderskich zuchów ?

umawiamy się z panem na dowóz Cezara, to jego rodzice nie zgodzili się na dwa koty

Tweety

Post » Sob maja 26, 2012 11:26 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

Tweety pisze:nie wiecie kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim? miałam dzisiaj zgłoszenie odnośnie rudo-białej kotki, chorej, do nas teraz nie ma jak wziąć a szkoda panienki :(

Dawno temu był taki wątek na forum o kotach z cmentarza podgórskiego: viewtopic.php?f=1&t=64853&p=2430518&hilit=cmentarz+podg%C3%B3rski#p2430518
Rustie coś tam robiła - może coś wiedzieć.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob maja 26, 2012 12:53 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

Kto prowadzi dzisiejszy Dzień Otwarty?
Ja się pojawię koło 17-18 z dziewczyną, która chciałaby zostać wolontariuszką.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob maja 26, 2012 12:59 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

mikela pisze:Kto prowadzi dzisiejszy Dzień Otwarty?

Ja jestem od 16.30
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob maja 26, 2012 13:19 Re: K-ów, kto opiekuje się kotami na cmentarzu Podgórskim?

mikela pisze:Kto prowadzi dzisiejszy Dzień Otwarty?

wydaje mi się, że annakreft chyba tez będzie.

Miszelino, będzie tez moje najstarsze dziecko to wydaj jej proszę 4 kartony, które są na pierwszym kominku, tym na wprost drzwi, dwa płaskie pudła poczty polskiej i dwa szare, Asia powystawia na Kocim facekramie. Oprócz tego była tam torba sportowa z różnymi innymi torbami w środku to tez powinno tam leżeć i prawdopodobnie pod kominkiem jest zielona skrzynka z butami, to też jej daj

Tweety

[poprzednia][następna]