Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 21:14 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Hańka pisze:
MariaD pisze:Czesiem się proszę nie zasłaniać, proszę Hańki. 8)

Pysk mnie boli i nie chce mi się przegrzebywać wątku, żeby udowodnić, że samą prawdę napisałam :evil:
A tymczasem Boluś...

... śpi, wtulony w misia. :D
I ani myśli uraczyć mnie kupką.
Aniada

Post » Pt maja 25, 2012 21:18 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Dobrze pamiętam, że to już 3 dni bez kupki? ... chyba już bym "interweniowała" .... A Boluś to ewidentnie Boluś ... znaczy się facecik ... :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt maja 25, 2012 21:20 Re: Boluś ze śmietnika. "Urodzinkowe" foteczki. :)

Hańka pisze:No dobra, fajny ten chomik, ale teraz nam kota pokaż! :mrgreen:

8)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt maja 25, 2012 21:23 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

katarzyna1207 pisze:Dobrze pamiętam, że to już 3 dni bez kupki? ... chyba już bym "interweniowała" .... A Boluś to ewidentnie Boluś ... znaczy się facecik ... :1luvu:

A mozna by mu parafina pomóc,czy za mały jest :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt maja 25, 2012 21:44 Re: Boluś ze śmietnika. Się je - się rośnie???

Hańka pisze:Skłonna jestem zmienić zdanie na temat przynależności gatunkowej Bolka pod wspomnianym wcześniej warunkiem: Czesław MUSI zatwierdzić.

:roll: :roll: :roll:
Wtorek, 22 maja.
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt maja 25, 2012 22:09 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Boję się jechać do weta. Po prostu się boję. Zarazków się boję i niekompetencji. Nie mam w okolicy weta, do którego miałabym zaufanie. Nie z takim maleństwem. Widzę wyraźnie konsternację w oczach, gdy pytam o cokolwiek. Mam wrażenie, że prędzej wspólnymi forumowymi siłami wyciśniemy tę kupę, niż zrobi to cały sztab specjalistów.
Jutro wchodzę od rana z lakcidem i czopkami glicerynowymi. Gdy to nie pomoże, wtedy pojadę.

Teraz Bolutek - odsikany i wymasowany (po sikaniu i masowaniu brzuch bardzo miękki) - śpi sobie smacznie... z Dużym. Coraz częściej chce być wyciągany z legowiska nie po to, by tylko jeść, ale żeby się "bawić". I po jedzeniu natychmiast katulka się w stronę TŻ-ta. Coś tam dociera, do tej łepetynki malutkiej, bo po chwili wywala brzuch do miziania.
Ostatnio edytowano Pt maja 25, 2012 22:13 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Pt maja 25, 2012 22:11 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

no przecież on Was kocha. Dokładnie tak, jak Wy jego. To jak ma się nie tulić do tych, których kocha?..
KotkaWodna

Post » Pt maja 25, 2012 22:14 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

KotkaWodna pisze:no przecież on Was kocha. Dokładnie tak, jak Wy jego. To jak ma się nie tulić do tych, których kocha?..

Do Rodzicow...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob maja 26, 2012 7:11 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

OLABOGA

no pewnie, że kocha
dla niego jesteście mamą i tatą, i już
jak pięknie tuli się do ręki :1luvu:

a co kupala to ja spróbowałabym metodami naturalnymi:
- łyżka krowiego mleka
- łyżeczka śmietany
- naparstek masła

to przecież działa rozwalniająco, a nie znam kota, któremu by zaszkodziło (w niewielkich ilościach oczywiście)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 26, 2012 7:12 Re: Boluś ze śmietnika. Się je - się rośnie???

Majencja, właśnie z takimi opiniami się co krok spotykam: widzieć nie będzie, ruszać się nie będzie, zachowywać po kociemu nie będzie, zdrowy nie będzie, słowem: nic nie będzie.
Kononowicze od siedmiu boleści.

A właśnie, kurde!, że BĘDZIE.
Po poradach Marii, to nawet MAIN COONEM BĘDZIE! :mrgreen:
[/quote]
oj tak Maria ma wielka siłę sprawczą i doprowadzi każdego do każdej wiedzy :D :mrgreen:
weci niech się sami uśpią. :evil: albo im pomożemy :evil: :evil: :evil:
silna ekipa krwiożerczych ciotek Bolunia może przyjechac i dokonac zemsty-no problem.
Bolo jest zarąbisty :1luvu:
Serniczek

Post » Sob maja 26, 2012 7:22 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Killatha pisze:
- łyżka krowiego mleka
- łyżeczka śmietany
- naparstek masła

Zadam pytanie z gatunku głupich: wszystko na raz, czy raz to, raz siamto, raz owamto?? Przepraszam, ale jestem wykończona i już wszystko wydaje mi się tak samo prawdopodobne.

Nie wiem, czemu, ale on ewidentnie postanowił, że z jakiegoś bliżej niesprecyzowanego powodu nie będzie strzelał klocków. Od początku, od pierwszych dni, był tym kociakiem, który z uporem godnym lepszej sprawy dusił wszystko w sobie.

Jestem coraz bliższa podania mu bigosu. :roll:

Serniczku, dzięki :D
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 7:25 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Najlepsze życzenia dla Kociej Mamy :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Sob maja 26, 2012 7:27 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Miya2 pisze:Najlepsze życzenia dla Kociej Mamy :ok:

Dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aniada

Post » Sob maja 26, 2012 7:32 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Aniada pisze:
Killatha pisze:
- łyżka krowiego mleka
- łyżeczka śmietany
- naparstek masła

Zadam pytanie z gatunku głupich: wszystko na raz, czy raz to, raz siamto, raz owamto?? Przepraszam, ale jestem wykończona i już wszystko wydaje mi się tak samo prawdopodobne.

bo to ma to samo działanie
na zmianę póki nie zrobi co trzeba

:ok: za qpala
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 26, 2012 7:50 Re: Boluś ze śmietnika. Zapraszamy na film! :) (str.74)

Boluś weż sie wykupkaj wreszcie-ciotki proszą 8)
podejrzewam,że ten dzień-będzie obchodzony jako Dzień kupki Olaboga BardziejKota :mrgreen:
zawsze wtedy trzeba będzie wypić 8)
Serniczek

[poprzednia][następna]