Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dase pisze:Witajcie,
Nie mam czasu teraz czytać całego tematu, bo jestem w pracy. Zastanawia mnie czy wiadomo jak Fiona reaguje na inne koty?
Czy w obecnym DT jest też inny kot?
I czy kicia jest wysterylizowana?
meksykanka pisze:A tak na marginesie, co też tu Państwo hodują pod płaszczykiem zwierząt domowych...?
Tygrysy?
potwory?
Rany Boskie
meksykanka pisze:Spróbować akcję obróżka na szyi?
MariaD pisze:meksykanka pisze:A tak na marginesie, co też tu Państwo hodują pod płaszczykiem zwierząt domowych...?
Tygrysy?
potwory?
Rany Boskie
NieE. Mutanty, jedynie mutanty.MCO ma mieć wygląd mordercy a gołębie serce i być łagodnym do bólu.
A teraz pokażę mój ideał wygladu "twarzy" MCO:
http://www.willowplace.com/mrspockped.html MrSpockmeksykanka pisze:Spróbować akcję obróżka na szyi?
Próbować trzeba wszystkiego co dotyczy normalnego życia kota i domu.
ilonajot pisze:dase pisze:Witajcie,
Nie mam czasu teraz czytać całego tematu, bo jestem w pracy. Zastanawia mnie czy wiadomo jak Fiona reaguje na inne koty?
Czy w obecnym DT jest też inny kot?
I czy kicia jest wysterylizowana?
wysterylizowana jest. reakcja na inne koty jest jeszcze tak naprawde jedna wielka niewiadoma ...
w jednym z poprzednich domkow reagowala zle na persa rezydenta, teraz w DT tez sa koty, ale Fiona mieszka na razie w osobnym pomieszczeniu i jeszcze nie bylo konfrontacji ...
meksykanka pisze: Koniec sezonu ochronnego dla Żubrów.
(...)
Koniec nadskakiwania. Chce się głaskać? To niech se przyjdzie... ale nie na klawiaturę.
Nie wiem jak mi wyjdą te założenia, ale na pewno koniec płaczów nad biednym Żubrem sierotką .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości