phantasmagori pisze:Zaglądam
Jak się stadko dzisiaj miewa?
A właśnie wyjęłam mięcho z gara i sie studzi a potem jeszcze muszę je obierać a nie przepadam za tym
Matyldzia dostała w piątek co tygodniowa dawkę antybiotyku , w sumie dostaje go we środy ale nie miałam czasu po niego podjechać bo i kurs i 3 psy od ludzi mam do wyprowadzania no i moje spore stadko i padam na twarz
Ciężko jest z karma dla Mati , jak nie ma w promocji to idzie jej za 298.8 zł zł a jak jest w promocji to za 194.7 zł zł i dlatego bardzo Was proszę o pomoc, ona zjada średnio 4 puszeczki dziennie a jedna kosztuje 2.49 x 4 = 9.96zł x 30 dni = 298.8 a jak jest w promocji to 4 pack jest po 6.49 zł x 30 = 194.7 zł
Morfi w piątek dostał kolejny zastrzyk na te zmiany skórne a Morfiego mi strasznie żal że nadal sam siedzi na kwarantannie , a mimo iż ma ogłoszenie na Tablica.pl nikt nie pyta o niego , czy on kiedykolwiek znajdzie dom , czy już na zawsze będzie na kwarantannie , bo na górę się go boje zabrać bo znów może sie ze stresu rozchorować
Szłapek wrócił do formy , dosłownie znów rządzi gagatek jeden
Eustachy miał lekkie zaparcie ale z tym już sobie poradziliśmy ale teraz ma też na szczęście lekkie otarcie w pachwinie , smaruje to olejkiem ...
Lara wczoraj miała pierwszy raz spacerek przy rowerze bo ją wybiegać graniczy z cudem

, była bez smyczy i ładnie biegnie do czasu az zobaczy psa , wtedy jest głucha na moje wołanie

Ale jesli chodzi o kontakt z ludźmi to jest o niego lepiej , już mniej sie boi , i ładniej chodzi na smyczy , mam nadzieje że uda sie dla niej po sterylce dom znaleźć bo jest fajną sunią ...
Planuje w poniedziałek ją zaszczepić choć nie wiem czy sie wyrobie z czasem

Dałam tez dziś karmę dla tych dwóch psów ze stróżówki i dla kotów z magazynów .