Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:No wiem, że to głupio tak sie własnym kotem zachwycać, ale tak rzadko mi sie udaje Zosi dobre zdjęcie zrobić.![]()
Reniu, Zoś to chucherko maciupkie, 3.400 ledwie waży!
najszczesliwsza pisze:Małgoś błagam przyjedź!
johaśka pisze:Wiecie, chyba fajnie chorowac![]()
Corka mi dala tableta zebym korzystala z lozks, maz chodzi kolo mnie caly czas, leki dnosi, podstawia pod nos... no prawie idealnieprawie, bo jakby tak mnie kaszel i chrypa nie meczyly to by extra bylo
![]()
Gosia ja mysle ze to jakis wirus sobie lata bo kolega z pracy tez taki zaprawiony...
Obawiam sie, ze jak mi nie przejdzie do poniedzialku to sie do lekarza wybiore
Gosiu, Zosia piekna. Jak zawsze
kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:No wiem, że to głupio tak sie własnym kotem zachwycać, ale tak rzadko mi sie udaje Zosi dobre zdjęcie zrobić.![]()
Chucherko...maciupkie...Moja nawet tego nie waży...Na dodatek dziś prawie nic nie zjadła...Koci niejadek mi się trafił...Ma ktoś jeszcze taki egzemplarz?
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:No wiem, że to głupio tak sie własnym kotem zachwycać, ale tak rzadko mi sie udaje Zosi dobre zdjęcie zrobić.![]()
Chucherko...maciupkie...Moja nawet tego nie waży...Na dodatek dziś prawie nic nie zjadła...Koci niejadek mi się trafił...Ma ktoś jeszcze taki egzemplarz?
Mam trzy takie egzemplarze. Jedzą dwa razy dziennie, ale bardzo niedużo.
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:No wiem, że to głupio tak sie własnym kotem zachwycać, ale tak rzadko mi sie udaje Zosi dobre zdjęcie zrobić.![]()
Mam trzy takie egzemplarze. Jedzą dwa razy dziennie, ale bardzo niedużo.
Jak bardzo? Więcej niż łyżeczkę od herbaty na jeden posiłek? Mam na myśli mokre jedzonko.
kocurzyca41 pisze:Jak bardzo? Więcej niż łyżeczkę od herbaty na jeden posiłek? Mam na myśli mokre jedzonko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 172 gości