Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Witajcie Dziewczyny
Dziękuję za wsparcie bo to prawda co napisała ewung
moja wrażliwość jest paskudna od zawsze,wszystko całą soba przeżywam i nawet gdy staram się to jakos stłumić to nie wychodzi mi nijak mieć twardą doopę w takich sytuacjach
Maluszek spoczał pod gruszą,to co jeszcze wczoraj odkrył TŻ gdy wracał znocnej zmiany dolało oliwy
Matka Zajączków leżała w rowie kilka domów dalej od nas
i nie wiadomo czy zginęła wcześniej czy po tragedii Maluszków
no bo gdy przyjechał traktor to jej w gnieżdzie nie było więć może Ona już wtedy nie żyła,ale mogło być tak że szukała Młodych i wpadła potem pod samochód
Strasznie mi przykro
Dzisiaj wczesnym rankiem przyjechali kosic w sasiedztwie ,tam znowu są przepiórki
został kawałek nie ruszony trawy wysokiej żeby miały sie gdzie ukryć
tylko że z ptakami jest inaczej,one zawsze wylecą gdy słyszą że coś głośno się robi
Wczoraj dzwoniła znajoma z Wisły
wiadomośc od niej mnie wnerwiła dogłębnie bo ja nie wiem co zrobić bo Wisła kawał drogi ode mnie
tam podobno jacyś Ludzie maja mase psów i Kota przywiązanego do budy
jakaś totalna patologia ta rodzina ,mówiła że tam cuda się dzieją,Zwierzaki głodne
poradziłam żeby to zgłosiła ,no ale Ona się boi że zrobią jej jakąś krzywdę
się zastanawiam co ja w takim układzie mam zrobić,nie dam rady być wszędzie
ale Kot przywiązany do budy mnie martwi mocno
na 10 lece do gminy
znowu sobie wymyślili wycinkę krzaków wzdłuz potoków
alurat teraz,wczesnym rankiem zrobiłam przegląd krzaczorów i nie pozwolę na takie działanie
tam sa gniazda ptaków
ja im pokazę wycinkę to im czapki z głow pospadają![]()
Nie pozwolę
Ściskam Was mocno Wszystkich
postaram się wysupłac troszkę więcej czasu żeby popisać na forum
IWA
moś pisze:O matko, przeze mnie kociama sobie wszystko obije co tam jeszcze ma nieobite.![]()
Blond Tornado pisze:moś pisze:O matko, przeze mnie kociama sobie wszystko obije co tam jeszcze ma nieobite.![]()
hłe, hłe, to te zeszłoroczne, co mi dałas do wysyłki![]()
Iwa ma twardą d..., się nie martw
moś pisze:O matko, przeze mnie kociama sobie wszystko obije co tam jeszcze ma nieobite.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 143 gości