MIKI, o pięknych oczach kocurek już w swoim własnym domku:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 8:27 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

jak już leży "kołami do góry" to jest super :ok: a ten wystający języczek jest słodki :1luvu: oby tak dalej szło. A jak z tym malutkim kociątkiem?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto maja 22, 2012 16:35 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

ewexoxo pisze:jak już leży "kołami do góry" to jest super :ok: a ten wystający języczek jest słodki :1luvu: oby tak dalej szło. A jak z tym malutkim kociątkiem?

ewexoxo dziękuję, że odwiedzasz Mikusia :1luvu: bo chyba już tylko Ty tutaj zaglądasz...

No właśnie mam teraz mniej czasu dla Mikusia, bo maluch jest bardzo, ale to bardzo absorbujący, nie opuszcza człowieka ani na chwilę, jak zostaje na sekundę sam, to miauczy, jakby mu się cały świat zawalił. Byłam już z nim u weta, jest chłopaczkiem i ma 2 m-ce. Muszę mu szukać szybko domu, bo upodobał sobie moją kotkę Alusię, a jest to kotka bardzo specjalnej troski i przede wszystkim potrzebuje spokoju. A maluch podbiega do niej jak ta śpi, paca ją łapką i ucieka, za chwilę znowu i tak w kółko. Zaczęłąm podejrzewać, że maluszka mama może była czarna, dlatego się tak przyczepił do Alusi, bo do innych kotów mniej.

A taki jest malutki Bazylek, muszę założyć mu osobny wątek :wink:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro maja 23, 2012 0:13 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

Bazylek zaprasza już na swój własny wątek viewtopic.php?f=13&t=142345&p=8893460#p8893460 :D

a teraz maluszek idzie spać 8)
Obrazek

bo starszy kolega Mikuś już dawno śpi 8)
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 24, 2012 18:09 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

Biedny Mikuś gdzieś na końcu, nikt się nim nie zachwyca :( nawet nikt nie zaglądnie :(

a Mikuś jest pięknym, grzecznym, bardzo kochanym kocurkiem :1luvu: i na domek wciąż czeka...

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 24, 2012 21:47 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

trzeba chłopaka trochę rozsławić na forum :wink: Bazyli to uroczy kociak :1luvu:

gdzie Miki ma ogłoszenia?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw maja 24, 2012 21:54 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

ewexoxo pisze:trzeba chłopaka trochę rozsławić na forum :wink: Bazyli to uroczy kociak :1luvu:

gdzie Miki ma ogłoszenia?

na ponad 30 portalach :wink: ale cisza, ani jednego zapytania :roll:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 24, 2012 22:00 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

a Tablica.pl i lokalne portale miasta? czasem można dac ogłoszenia ze zdjęciem do sklepów zoo.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw maja 24, 2012 22:04 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

No to ja się będę Mikusiem zachwycać :1luvu: Bo faktycznie cudo nam się uchowało na tym forum ;)
I pokibicuję żeby znalazł swój wyśniony dom :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 24, 2012 22:08 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

Kasiu na ciebie zawsze można liczyć :ok: jak to powtarzam: w kupie zawsze raźniej :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw maja 24, 2012 22:46 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

po_prostu_kaska pisze:No to ja się będę Mikusiem zachwycać :1luvu: Bo faktycznie cudo nam się uchowało na tym forum ;)
I pokibicuję żeby znalazł swój wyśniony dom :ok:

Dziękuję :1luvu:

Miki jest naprawdę ślicznym kotkiem i bardzo grzecznym, zupełnie bezproblemowym. I co ważne, przeszedł długą i ciężką drogę do cywilizacji :wink: On przede wszystkim bał się okropnie człowieka, wzięty na ręce na początku kulił się, kiedy go chciałam pogłaskać to robił unik, jakby chciał ochronić się przed ciosem. Teraz jest to wyluzowany kot, spaceruje po mieszkaniu, nie boi się, ociera się o nogi i przede wszystkim uwielbia głaskanie i wylegiwanie się na kolanach.

Wiem, że teraz jest ciężki okres na adopcje kotów dorosłych, bo jest wysyp maluchów (mam nadzieję, że chociaż Bazylek szybko znajdzie dom), zresztą zbliżają się wakacje, kiedy ludzie wyjeżdżają, to też nie sprzyja adopcjom :| ale może Miki też w końcu się doczeka. Ogłoszenia ma na wszystkich lokalnych portalach, no i tych najbardziej popularnych (na Tablicy też :wink: )

no cóż, czekamy... muszę chyba poprosić o banerek dla niego :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 24, 2012 22:46 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

A Miki ma swój banerek? Bo jak nie to warto poprosić na banerkowie. Mam miejsce w podpisie, możemy chłopaka promować :)
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 24, 2012 22:47 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

O, widzę, że o tym samym pomyślałyśmy - o banerku :)
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 24, 2012 22:53 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

dobrze że się wstrzymałam bo też miałam pisać o banerku :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt maja 25, 2012 15:51 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

Ja też dołączę z zachwytami nad Mikusiem :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt maja 25, 2012 17:43 Re: MIKI, młody o pięknych oczach kocurek bardzo prosi o DOM

miło, że jesteś :1luvu: a jak tam Mikuś dzisiaj? co słychać u przystojniaka?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]