40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 12:24 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

DorotaEm pisze:
toz-police pisze:
Kobieto nie wkurzaj mnie !!!!! Jak toz-police nie chcial wspolpracowac w kwestii placenia ???? Jak tych pieniedzy na koncie nie ma jest tylko jedna wplata 12 zl. Co ja mam ze swojej kieszeni placic za wszystko, o co Ci wlasciwie chodzi ?????
Poprosze fakture na kwote 12 zl.i dostaniecie te pieniadze. A tak wogole to sa Szczecinskie koty i niewiem wogole po co jakas zbiorka pieniedzy na leczenie ??? To toz nie leczy ich na koszt miasta ? Dziwne to wszystko ? I za sterylizacje Szczecinskiej kotki tez musicie placic ? No coraz lepiej.

Nie mam faktury na 12 zł, mam paragon za zastrzyki i preparat na świerzba za 66 zł. Chcesz?

Kwestie pozostałe wystarczająco wyjaśniły dziewczyny.

Paragonem to ja sobie moge tylek podetrzec, musi byc faktura i nie na 66 zl. tylko 12 zl. bo tyle wplynelo.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt maja 25, 2012 12:40 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

toz-police pisze:
DorotaEm pisze:Nie mam faktury na 12 zł, mam paragon za zastrzyki i preparat na świerzba za 66 zł. Chcesz?

Paragonem to ja sobie moge tylek podetrzec, musi byc faktura i nie na 66 zl. tylko 12 zl. bo tyle wplynelo.

Popis chamstwa wyjątkowy. :roll:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt maja 25, 2012 12:59 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Zgłosiłam ten post, a printscreena zamierzam wysłać - z odpowiednim komentarzem - do władz krajowych TOZ. To przekracza wszelkie granice :?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt maja 25, 2012 13:26 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Jakie chamstwo ? To jak mam inaczej napisac, zebyscie zrozumialy, ze paragonow my nie potrzebujemy tylko faktury !!!!
To, ze wy zbieracie pieniadze na prywatne konta i mozecie robic z tymi pieniedzmi co chcecie, to nie znaczy, ze my tak mozemy robic. My na kazdy grosik musimy miec fakture !!!!! Zrozumialy ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt maja 25, 2012 13:27 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Zofia&Sasza pisze:Zgłosiłam ten post, a printscreena zamierzam wysłać - z odpowiednim komentarzem - do władz krajowych TOZ. To przekracza wszelkie granice :?

A co jest w tym poscie takiego strasznego ???Czy ktos zostal obrazony ???

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt maja 25, 2012 13:30 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

toz-police pisze:Jakie chamstwo ? To jak mam inaczej napisac, zebyscie zrozumialy, ze paragonow my nie potrzebujemy tylko faktury !!!!
To, ze wy zbieracie pieniadze na prywatne konta i mozecie robic z tymi pieniedzmi co chcecie, to nie znaczy, ze my tak mozemy robic. My na kazdy grosik musimy miec fakture !!!!! Zrozumialy ?

Kobieto, opanuj emocje, bo zaraz eksplodujesz. Jeżeli nie potrafisz przestrzegać zasad forum, to je opuść.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt maja 25, 2012 13:33 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

e-dita pisze:
toz-police pisze:Jakie chamstwo ? To jak mam inaczej napisac, zebyscie zrozumialy, ze paragonow my nie potrzebujemy tylko faktury !!!!

Kobieto, opanuj emocje, bo zaraz eksplodujesz. Jeżeli nie potrafisz przestrzegać zasad forum, to je opuść.

Dokładnie. Nie znajduję przyjemności w dyskusjach prowadzonych takim rynsztokowym językiem. Co do zbierania pieniędzy - w waszych wątkach są zbiórki, a nigdzie nie zauważyłam rozliczeń?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt maja 25, 2012 13:43 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

toz-police dlaczego piszesz w taki dziwny sposób?
kto zbiera pieniądze na prywatne konta i robi z nimi co chce?

pewnie rozliczenia są na stronie internetowej toz police -w sprawozdaniach
toz-police dasz linka do strony ze sprawozdaniami?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 25, 2012 15:25 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

toz-police pisze:
DorotaEm pisze:
toz-police pisze:
Kobieto nie wkurzaj mnie !!!!! Jak toz-police nie chcial wspolpracowac w kwestii placenia ???? Jak tych pieniedzy na koncie nie ma jest tylko jedna wplata 12 zl. Co ja mam ze swojej kieszeni placic za wszystko, o co Ci wlasciwie chodzi ?????
Poprosze fakture na kwote 12 zl.i dostaniecie te pieniadze. A tak wogole to sa Szczecinskie koty i niewiem wogole po co jakas zbiorka pieniedzy na leczenie ??? To toz nie leczy ich na koszt miasta ? Dziwne to wszystko ? I za sterylizacje Szczecinskiej kotki tez musicie placic ? No coraz lepiej.

Nie mam faktury na 12 zł, mam paragon za zastrzyki i preparat na świerzba za 66 zł. Chcesz?

ho ho ho jakie merytoryczne odpowiedzi ...
toz police brawo!
współpracę w każdej sprawie macie zagwarantowaną na pewno 8)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt maja 25, 2012 23:15 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Na facebooku ruszyło wydarzenie- zapraszamy do rozpowszechniania go dalej:
http://www.facebook.com/events/293962284030043/
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pt gru 20, 2013 14:43 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

Do boguda
viewtopic.php?f=1&t=158955&e=0
Witam Od miesiąca poszukuję mojej zaginionej kotki. Przypadkiem trafiłam na post zbieraczki i zastanawiam się czy nie zabrała mojej kotki .W jakim rejonie Szczecina ona mieszka? Może masz jakiś namiar na nią jeżeli sprzedaje koty to może gdzieś ogłasza.
Moją kotka może u niej widziałaś?

Pozdrawiam

jola-w

Od: Nie gru 08, 2013 20:14

Post » Pt gru 20, 2013 19:01 Re: 40 kotów u zbieraczki - pomoc na cito SZCZECIN

jola-w pisze:Do boguda
viewtopic.php?f=1&t=158955&e=0
Witam Od miesiąca poszukuję mojej zaginionej kotki. Przypadkiem trafiłam na post zbieraczki i zastanawiam się czy nie zabrała mojej kotki .W jakim rejonie Szczecina ona mieszka? Może masz jakiś namiar na nią jeżeli sprzedaje koty to może gdzieś ogłasza.
Moją kotka może u niej widziałaś?

Pozdrawiam

Najlepiej napisz maila, bo użytkownik ostatni raz pisał na forum kilka miesięcy temu.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=38576
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia]