Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
boguda pisze::) witam ponownie .... nie czytałem wszystkich nowych postów - po prostu mi sie nie chce...
boguda pisze::cry: no ma nowe koty , mieszkam 100 metrów od niej - moja mama widziała jak z transporterkami idzie ......... nie mam na to pomysłu
carona pisze:Nie za bardzo znam się na takich akcjach, bo nie miałam nigdy okazji w takich uczestniczyć. Jeżeli zajdzie taka potrzeba, jestem w stanie użyczyć swojego transportera, a jeśli nie będę akurat gdzieś bardzo daleko, mogę przyjechać i jakoś pomóc, jeśli zwykła posiadaczka kota może się na coś przydać (poskramianie złośnicy mam opanowane, ale tylko jednej konkretnej sztuki, za to dzikuski, więc nie wiem, czy byłabym przydatna).
boguda pisze::) witam ponownie .... nie czytałem wszystkich nowych postów - po prostu mi sie nie chce...
do paru co nowszych - co pisała sasza , tak władze już się dowiedziały : główna naczelna w Warszawie nawet![]()
Agnieszka naraz i odeszła i została usunieta , co E-dyta pytałaś .........
władza jeszcze główniejsza w Anglii chyba nie wie , nie gadałem z nimi![]()
dziękuję za porozumienie
działajcie , działajcie .........
mój apel , jest tam kotka którą nazwałem śliniaczką , ciągle obicie się ślini i trzęsie łepkiem , nią się zajmicie , konsultowałem jej przypadek z wetem to się dowiedziałem że może mieć stan zapalny dziaseł , podobno kotka jest bez zębów i dostaje zastrzyki według panii M. co miesiać , mimo wszystko mz zastrzyki powinny coś działać a ona na dodatek ma drgawki łepka , - mogą to być problemy neurologiczne , może to też być to że część zęba została i jak powiedziałem jest stan zapalny , kocurka powinna mieć priorytet w leczeniu .....
DorotaEm pisze:Rozmawiałam z Fundacją Przyjaciele Czterech Łap, zgodzili się udostępnić nam konto na potrzeby uratowanej gromady, bardzo proszę o przekazywanie pieniędzy tutaj:
Fundacja Przyjaciele Czterech Łap
KRS: 0000319906
REGON: 320608231
NIP 597-169-91-69
76 1240 3581 1111 0010 2180 8561
Koniecznie z dopiskiem Koty ze Szczecina
http://www.przyjacieleczterechlap.pl/
tu więcej o Fundacji.
Będziemy się rozliczać na podstawie faktur i paragonów.
TOZ Police nie chciał w tej sprawie współpracować, przynajmniej w kwestii płacenia, dlatego proszę o wpłaty na podane konto.
Potrzebujemy pieniędzy na leczenie, mleko, jedzenie, sterylizację matki kociąt...
toz-police pisze:
Kobieto nie wkurzaj mnie !!!!! Jak toz-police nie chcial wspolpracowac w kwestii placenia ???? Jak tych pieniedzy na koncie nie ma jest tylko jedna wplata 12 zl. Co ja mam ze swojej kieszeni placic za wszystko, o co Ci wlasciwie chodzi ?????
Poprosze fakture na kwote 12 zl.i dostaniecie te pieniadze. A tak wogole to sa Szczecinskie koty i niewiem wogole po co jakas zbiorka pieniedzy na leczenie ??? To toz nie leczy ich na koszt miasta ? Dziwne to wszystko ? I za sterylizacje Szczecinskiej kotki tez musicie placic ? No coraz lepiej.
toz-police pisze:
Kobieto nie wkurzaj mnie !!!!! Jak toz-police nie chcial wspolpracowac w kwestii placenia ???? Jak tych pieniedzy na koncie nie ma jest tylko jedna wplata 12 zl. Co ja mam ze swojej kieszeni placic za wszystko, o co Ci wlasciwie chodzi ?????
Poprosze fakture na kwote 12 zl.i dostaniecie te pieniadze. A tak wogole to sa Szczecinskie koty i niewiem wogole po co jakas zbiorka pieniedzy na leczenie ??? To toz nie leczy ich na koszt miasta ? Dziwne to wszystko ? I za sterylizacje Szczecinskiej kotki tez musicie placic ? No coraz lepiej.
boguda pisze:pózniej zmienie , wiem że ma iść na Police ..........
co do zapalenia dziaseł , nie piszę o wszystkich a o tym jednym konkretnym przypadku , kotek jest w miarę "w stanie" ale dodatkowo wygląda jakby był " w stanie" ( wskazującym na spożycie ) , no czasmi trzęsie łepkiem , nie podejmowałbym pochopnych decyzji , jak pisałem konsultowałem z dość dobrym wetem i dość dobrze opisałem mu jego sytuację , jego zdaniem jest do wyleczenia ........
- nie twierdze że ona nie zbiera ........
- nie chodze do niej
..................
e-dita pisze:toz-police pisze:
A dlaczego TOZ ma płacić za domowe koty?
edit: Dlaczego Wy zbieracie pieniądze na leczenie zwierząt??
Poza tym wydaje mi się, że mamy trochę inne priorytety jeżeli chodzi o działalność, dlatego wybieramy współpracę z "Czterema Łapami".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości