Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki i Caillou; foty

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 9:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

to nie jest "za coś'
to jest gratis do urozmaiconego życia :evil:
loteria fantowa Losu
nigdy nie wiadomo jaki bonus się trafi
oby to już był koniec :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt maja 25, 2012 9:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

Nauczona doświadczeniem wiem, że to nie koniec niestety.
Gad nie odpowiedział na pierwsze wezwanie policji [za to się na ... bał i zadzwonił do mnie, że mam wp...l] więc będzie doprowadzony na przesłuchanie. Jeśli prokurator nie umorzy, czeka mnie druga tura rozmów :evil:
Najgorsze jest to, że on tu jest codziennie a ja za chiny nie zostanę z nim sama na hali 800m :x
Firma archiwizacyjna już zwija żagle a ja będę potrzebowała robotnika :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt maja 25, 2012 9:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

a ty nagrywasz to, jak on do ciebie dzwoni?

przecież to już są groźby karalne :strach:

pozytywka

Post » Pt maja 25, 2012 9:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

Sam się cymbał nagrywa, bo ja nie odbieram :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt maja 25, 2012 9:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

a to kretyn, rzeczywiście

żeby tak obie nogi i obie ręce połamał na wykrotach, w drodze do pracy
ament

pozytywka

Post » Pt maja 25, 2012 9:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

AYO - a on u Ciebie pracuje?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 25, 2012 9:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

to tzw. techniczny
w pracy u AYO

pozytywka

Post » Pt maja 25, 2012 9:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

i ma pretensje o coś do AYO?

Patmol

Post » Pt maja 25, 2012 9:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

jest pierdolniętym pijakiem, który nęka ją obscenicznymi smsami, ilekroć się nawali

pozytywka

Post » Pt maja 25, 2012 9:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

Na tym cały vist polega :evil:

To robotnik gospodarczy z mojej firmy. Osobnik ewidentnie ograniczony umysłowo, trzymany z litości do emerytury i łojący jak cysterna. Wszyscy go troche traktowali jak nieszkodliwego durnia, choć ymydż ma tak wyjatkowy, że jak go moja sis po raz pierwszy zobaczyła, to 8O takich oczek dostała, mimo, że w psychuszce pracuje :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt maja 25, 2012 9:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

to stanowi zagrożenie :?

Patmol

Post » Pt maja 25, 2012 9:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

Jak nie urok to przemarsz wojsk, lub mrówek. I jeszcze cymbały bezzębne :roll:
Zawsze coś. AYO trzymam kciuki. Za wojnę z mrówkami też trzymam.

Ja byłam od rana w doskonałym nastroju, mimo, że piszę projekt i idzie mi jak po grudzie, ale kolega, skutecznie mi humor zwarzył. To jest Człowiek Który Wie i pozwala sobie robić rożne uwagi za nic mając cudze uczucia choć sam myśli o sobie, że jest wielce taktowny. Czasem mi dokucza na temat kotów i dziś znowu wbił szpilę. On sam, wegetarianin kupujący wszystko fair trade uważa, że koty powinny żyć na wolności i koniec dyskusji.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt maja 25, 2012 9:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

Współ pokrzywdzonym w tej sprawie jest drugi gospodarczy, którego żonę tamten zasypywał smsami o naszym rzekomym romansie, z moim imieniem , nazwiskiem i adresem. To on złożył zawiadomienie. Trollowi tak się pod deklem poprzestawiało, że coraz mniej się hamuje i puszcza w obieg w firmie rewelacje o tym, jak biore tabletki pobudzające, żeby dawać d* każdemu, kto się nawinie. Robi to jednak metodą szeptaną, wszyscy się w czółko pukają, a ja zaczynam mieć schizy jak z Kafki :x

Znam go lata całe i wiedząc z kim sprawa, pilnowałam każdego swojego gestu, spędzając z nim całe dnie na hali. NIGDY :!: W NAJCZARNIEJSZYCH KOSZMARACH :!: nie przeszło mi przez myśl, że może mu tak odbić :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt maja 25, 2012 9:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

w budynku mojej firmy są jeszcze inne mniejsze spółki
w jednej z nich pracował ewidentny świr, który stale sikał na podłogę obok umywalki, kupę robił na zamkniętą klapę sedesu
wrzucał do muszli stosy ręczników papierowych
smarował kałem ściany
wypisywał obsceniczne rzeczy w windzie
sprzatające się skarżyły, ale facetowi nie można było nic udowodnić, bo nikt go na gorącym (i smierdzącym) uczynku nie przyłapał, a chętnych do zasadzenia się nie było
(sprzątaczki wiedziały, że to on, bo nieraz się zdarzyło, ze wlazł do świeżo posprzatanej łazienki, a w chwilę po nim weszła sprzataczka, a tam wszystko już było ofajdane)
I tak się zabawa toczyła
facet na wysokim stanowisku, jeżdżący służbowym samochodem
więc wg, pań sprzatających nie do ruszenia
moim zdaniem w takich przypadkach powinno się zamontowac kamerę (nie w kabinie) i uprzedzić innych, żeby chodzili piętro niżej
albo...
zasadzić się i wlać gnojowi tak, żeby mu się odechciało aberracji na terenie miejsca pracy
jak chce być zbokiem, to u siebie w domu

chyba zniknął, jak się firma wyprowadziła
trwało to w każdym razie więcej niż 6 lat

dziwię się facetom
jak bym była facetem i wiedziała, że to on, to bym mu wtłukła, albo skopała (niechcący) ze schodów

Trudno, żeby kobieta robiła zasadzkę na gnoja w męskiej toalecie :roll:

pozytywka

Post » Pt maja 25, 2012 9:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7 Mroczne Mrówki Chaosu

AYO, a ten twój świr, to długo ma jeszcze do tej emerytury?
bo ja nie wiem, czy to jest fair, że kierownictwo robi dobry uczynek twoim kosztem
nie mówiąc o tym, że w pracy pic nie wolno, więc nie tylko on popełnia przestępstwo, ale i kierownictwo, skoro wiedząc, że to pijus, kryje go i płaci mu i holuje do emerytury
a z twojego ZUSu ten gnój tę emeryturę będzie mial wypłacaną
:evil:

chyba już wolę Mhroczne Mrówki

pozytywka

[poprzednia][następna]