Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:halo, halo...komu jeszcze odpowiada termin 16 czerwca
vip0 pisze:puszatek pisze:halo, halo...komu jeszcze odpowiada termin 16 czerwca
Mi.
puszatek pisze:vip0 pisze:puszatek pisze:halo, halo...komu jeszcze odpowiada termin 16 czerwca
Mi.
Cii ............................reszta musi się przypasować
mamaGiny pisze:trza by było tytuł wątku przełonaczyć
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Do gotowania się zgłaszam, dla ludzi teżGłaskać niczego nie będę. Ja kotów nie lubię i mam je gdzieś. Gdyby ewentualnie któryś dawał buzi, to chętnie przyjmę. Całowanie lubię
![]()
Nie wyobrażam sobie, żeby w końcu nie zobaczyć Gosi, Izy, Karoli. Zróbmy ściepę na bilety.
Ach...Marysia kokietka....Kotów nie lubi,a buzi chce.Jeśli będzie ściepa na bilety,to w miarę możliwości się dorzucę.Tylko termin...Jeśli ten wcześniejszy ,to ok.Ale jeśli ten 24 -06 ..to już nie mogę....
Ale u mnie to zawsze tak...jak nie urok,to przemarsz wojska.
EVA2406 pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Do gotowania się zgłaszam, dla ludzi teżGłaskać niczego nie będę. Ja kotów nie lubię i mam je gdzieś. Gdyby ewentualnie któryś dawał buzi, to chętnie przyjmę. Całowanie lubię
![]()
Nie wyobrażam sobie, żeby w końcu nie zobaczyć Gosi, Izy, Karoli. Zróbmy ściepę na bilety.
Ach...Marysia kokietka....Kotów nie lubi,a buzi chce.Jeśli będzie ściepa na bilety,to w miarę możliwości się dorzucę.Tylko termin...Jeśli ten wcześniejszy ,to ok.Ale jeśli ten 24 -06 ..to już nie mogę....
Ale u mnie to zawsze tak...jak nie urok,to przemarsz wojska.
To już kolejne miejsce gdzie preferowany termin to 16 czerwiec. Więc może zacznijmy do tego terminu się przygotowywać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 117 gości