BEZDOMNE KOTY ZGIERZ POTRZEBNA POMOC DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 19:02 Re: BEZDOMNE KOTY ZGIERZ POTRZEBNA POMOC DT

nie maja kociarni , nie wezmą na leczenie , reszta jest w połowie dzika , ze wzgledu na psa nie mam ich jak udamawiac , wchodza do domu ale tylko by zrobic obchod a tak sa na dworzu na posesji od malego sa karmione 2 x dziennie wiec ich nie moge zostawic , ja sie medoru nie bede juz prosic o pomoc cytujac" NIe mamy pieniędzy na budowę kociarni,szkoda że pani tego nie rozumie,mamy maleńkie kotki i nie mamy jak ich odizolować.ratujemy ponad 600 zwierząt rocznie ,najwięcej z łódzkich organizacji i to jest udomumentowane " moga mi dac leki ale ja kota nie mam gdzie trzymac po złapaniu , o kastrowanie teraz pytalam ale nie odp jeszcze.

evian

Od: Sob gru 03, 2011 9:46

Post » Pt maja 25, 2012 7:22 Re: BEZDOMNE KOTY ZGIERZ POTRZEBNA POMOC DT

evian, spróbuj z tą kastracją chociaż...
półdzikim kotom bardzo trudno znaleźć domy ale trzeba próbować
ale bez zdjęć, ogłoszeń -nie da się
sami od prawie roku szukamy domu wychodzącego dla sokolniaków i zapytań jest zero :(
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt maja 25, 2012 20:14 Re: BEZDOMNE KOTY ZGIERZ POTRZEBNA POMOC DT

odp z medoru "opieka nad bezdomnymi kotami należy do zadań własnych gminy,prosze monitować w urzedzie,nie zastąpimy wszystkich "
ja juz nie mam sił ani chęci trudno jak sie pojawi ciezarna bede wyganiac , za duzo mnie to juz wszystko kosztuje, wracam wieczorem nie mam kiedy uzerac sie z urzędem u Was mimo ,ze macie mase kotow na glowie nie bylo takiej spychologii , dziekuje za takie schronisko , ktore wypina sie dupą! moze zacznijmi za nich odwalac robote.
jak samemu zdiagnozowac czy to koci katar? wytarczy objaw zapalenia spojówek? ile kosztuje kuracja tabletkami? to podjadę do Pani Doktor Ani do tesco i kupie prosze napiszcie.

evian

Post » Wto cze 12, 2012 6:46 Re: BEZDOMNE KOTY ZGIERZ POTRZEBNA POMOC DT

nie nie nie kotka która sie tu w poblizu zadomowiła ma małeeeeeeeeeee! k.... ja juz mam dosc
czy ktos przyjmie kotke z malymi ?

evian

[poprzednia]