Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:tylko że jak on sobie w tej chwili przestawia luzem dwa dekodery (które jak na kota to chyba są ciężkie) to za chwilę będzie mi lodówkę sam otwierał
jotce pisze:![]()
Erniunio zdobył ostatnio nową "sprawność" - otwiera zamrażarkę![]()
![]()
![]()
,
a lodówkę wystarczy otworzyć i już jest w środku wskakując po plecach Paniusi![]()
Marzenia11 pisze:ewexoxo pisze:tylko że jak on sobie w tej chwili przestawia luzem dwa dekodery (które jak na kota to chyba są ciężkie) to za chwilę będzie mi lodówkę sam otwierał
Nozobacz poniżej
![]()
![]()
jotce pisze:![]()
Erniunio zdobył ostatnio nową "sprawność" - otwiera zamrażarkę![]()
![]()
![]()
,
a lodówkę wystarczy otworzyć i już jest w środku wskakując po plecach Paniusi![]()
ewexoxo pisze:tylko że jak on sobie w tej chwili przestawia luzem dwa dekodery (które jak na kota to chyba są ciężkie) to za chwilę będzie mi lodówkę sam otwierał
ewexoxo pisze:A ja szukam ostatnio długich piór bażanta dla Morrisa.
ksb pisze:ewexoxo pisze:A ja szukam ostatnio długich piór bażanta dla Morrisa.
No i jak ten kot ma nie być rozpuszczony
meksykanka pisze:Do nas przychodzą bażanty i w zimie musimy je dokarmiać bo zbierają się jak wielkie kury... ale nigdy nie próbowałam pozbawiać je piór z kufra.
meksykanka pisze:Do nas przychodzą bażanty i w zimie musimy je dokarmiać bo zbierają się jak wielkie kury... ale nigdy nie próbowałam pozbawiać je piór z kufra.
ksb pisze:meksykanka pisze:Do nas przychodzą bażanty i w zimie musimy je dokarmiać bo zbierają się jak wielkie kury... ale nigdy nie próbowałam pozbawiać je piór z kufra.
Zosiu rozejrzyj się, może gubią czasem pióra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości