WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY.. Przylepka umarła (*)(*)(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 17:47 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

smarti pisze:8

pierwszy post brzmi strasznie smutno-ale przecież to nie jest tak ze nikt jej nie chciał-ja wielokrotnie mówiłam że trzeba ją było wtedy wziąć nie bacząc na to że nadprogramowa !! czyż nie tak było ?

njie, nie, nie :wink: nie było transporterka - przeciez był nadprogramowy maluszek - gdyby pojechała Przylepka to nie pojechałby któś inny.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 11, 2012 8:56 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

eee tam - oboje by się u mnie zmieścili i wychowali :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 11, 2012 9:21 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

smarti pisze:eee tam - oboje by się u mnie zmieścili i wychowali :D

ale nie zmiesciliby się w jednym transporterku - o to poszło :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto maja 22, 2012 20:36 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

U Przylepki dużo się dzieje - poopisuję w miarę możliwości czasowych, najwazniejze jest, ze kotunia śpi w łóżku, z dupskiem przy twarzy i generalnie poszerza swoje łózkowe terytorium :mrgreen:
Nienawidzi być sama - jest bardzo towarzyska i uwielbia się bawić, a jak zabawa trwa za krtóko to się robi smutna i miauczy... :wink:

Marzenia11

Post » Wto maja 22, 2012 20:46 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

i do niej się szczęście uśmiechnęło :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto maja 22, 2012 20:47 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

smarti pisze:i do niej się szczęście uśmiechnęło :D

powtarzam jej to za każdym razem kiedy się z nią widzę :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto maja 22, 2012 21:29 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

Dobrze się czyta wieści od szczęśliwego kot w nowym domu :D :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro maja 23, 2012 21:13 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

RudyiSrebrnyKot pisze:Dobrze się czyta wieści od szczęśliwego kot w nowym domu :D :)

Szczęsliwa jest, ale coś się nam nie podoba bo podczas rui (początek maja) schudła i taka chuda jest mimo ogormnego apetytu... ostatnio znów ma na przemiennie biegunki i normalne qpy no i ja się martwię... tzn szczerze mówiąc dzisiaj popołudniu starym swoim zwyczajem wpadłam w panikę i stężałam ze strachu, że to jakieś straszne choróbsko jest... teraz pomału dociera do mnie, że MIka i inne koty ze Szczytna też potrzebowały czasu na dojście do swojej aktualnej grubości i aktualnie błyszczącego futerka... Przylepka jest w Warszawie niecałe dwa miesiące. Zresztą Przylepkę dwa tygodnie temu widziała i macała wetka i było wszystko w Przylepki normie (tzn jak na jej stan zaświerzbienia itp.) - wetka podejrzewa też IBD bądź generalnie wyniszczone jelitka.
I tak moim cichym pragnieniem jest ustawić ją na RC Hair&Skin - wiele wskazuje na to, ze może być uczulona na Purinę :!: -ale na razie RC jest kompletnie poza moim zasięgiem finansowym... :roll:

Marzenia11

Post » Czw maja 24, 2012 8:43 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

moje wszystkie szczyniaki miały permanentną totalną mega srakę przez 3 miesiące :mrgreen: , więc o czym my mówimy :ryk:

jak byśmy zajadały w schronie padlinę tak jak one to też byśmy miały :mrgreen: :lol:

smarti

Post » Czw maja 24, 2012 9:22 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

Ja bym prędzej z głodu umarła niż jadła... :roll: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw maja 24, 2012 21:16 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

Tak ci się tylko wydaje ;)...

A co do kupek itp. No, pisałam pewnie, że mojemu kocisku mogę mieszać mokre, ale suche, to RC i nic w zasadzie więcej. Zaraz sraka. Podawałam nifuroksazyd i lakcid. Lakcid mu dodaję przy każdej zmianie karmy.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw maja 24, 2012 22:15 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

z doświadczenia już wiem że RC gastro zatyka kocie dupki :ok: u naszego kuwetowego recydywisty efekt był już na drugi dzień, a wychudzone koty szybko na tym nabiorą ciałka :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt maja 25, 2012 17:10 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

dzięki za sugestie - wykorzystamy w miarę przypływu finansów... :roll:

Przylepka zaliczyła dzisiaj seans głaskania i była wielce uprzejma być szczęśliwą i ugniatać łapućkami bez nieoczekiwanego bicia łapką z pazurkami. :D :piwa: :piwa: :piwa: generalnie dziewczynka chyba się powoli uczy i wczoraj pacanie łapką było pacaniem bez pazurków.

Beda foty - już mam na dwóch telefonach wszystkie potrzebne - teraz tylko cierpliwości potrzeba na zgranie na komputer i potem wgranie i wstawienie. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie maja 27, 2012 17:29 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

Foty już nawet pogrupowane - ale nadrabiam zaległosci no i intensywnie szukam pracy :roll: więc proszę o cierpliwość.
Tymczasem - bazarek dla Przylepki i moich szkrabów malutkich - zapraszam!
viewtopic.php?f=20&t=142455

Marzenia11

Post » Nie maja 27, 2012 23:02 Re: WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY..Przylepka już w Wawie s.15 FOTY :)

:D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]