KOTYlion - mamy lokal - przed i po str.56 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 8:30 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

wróciłam do domu dumna i blada z bolącymi plecami i palcami, mówię, że cała podłoga podfugowana klejem, a TŻ: "a jaką głębokość na fugę zostawiłyście?" ja - 8O TŻ: "no bo jak napchałyście za dużo, to fuga się trzymac nie będzie"...

no i pół nocy mi się śniło, że wygrzebujemy ten klej, żeby fuga się trzymała...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 24, 2012 8:32 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

:lol:
będzie dobrze:)
a jest już bardzo pięknie, fajnie że dziewczyny byłyście, nie zrobiłam żadnych fot ale nadrobię
jutro bym chciała kłaść fugę, no chyba, że dzisiaj ktoś ma ochotę?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw maja 24, 2012 8:34 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

jeszcze się tak zastanawiam czy aby nie pociągnąć tego kleju unigruntem i czy to by nie wystarczyło? zamiast kładzenia fugi na podłogę?
Obrazek

Magija

Post » Czw maja 24, 2012 8:54 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

zrobimy fugą na ten klej, skoro zostawiałyśmy większy rowek.
Ja dziś nie mogę.
ale jutro tak.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Czw maja 24, 2012 8:56 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

mgska pisze:zrobimy fugą na ten klej, skoro zostawiałyśmy większy rowek.
Ja dziś nie mogę.
ale jutro tak.

oki to ja jutro w takim razie a dziś nie jadę
ktoś może jeszcze jutro pomóc choć trochę?
Obrazek

Magija

Post » Czw maja 24, 2012 9:02 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

Magija pisze:jeszcze się tak zastanawiam czy aby nie pociągnąć tego kleju unigruntem i czy to by nie wystarczyło? zamiast kładzenia fugi na podłogę?

wiesz, że ja też pomyślałam, żeby obfugować tylko część kuchenno-szpitalną, tam gdzie jest większe prawdopodobieństwo wylewania się wody. A pozostałą zostawić jak jest, ino zagruntować. Dobrze by było tylko, żeby Pan Układacz Kafelków zobaczył nasze dzieło oczami i ewentualnie poprawił niedoróbki.

Georg-inia

Post » Czw maja 24, 2012 9:05 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

spoko Inga - zafugujemy całość
a Krzyśka to ja bym nie miałą sumienia prosić o poprawianie czegokolwiek, on już i tak robi w tył zwrot jak mnie widzi na spacerze z psem :twisted:
Obrazek

Magija

Post » Czw maja 24, 2012 9:21 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

Magija pisze:spoko Inga - zafugujemy całość
a Krzyśka to ja bym nie miałą sumienia prosić o poprawianie czegokolwiek, on już i tak robi w tył zwrot jak mnie widzi na spacerze z psem :twisted:

no co Ty? czemu??? 8O :mrgreen:

Georg-inia

Post » Czw maja 24, 2012 9:41 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

Georg-inia pisze:
Magija pisze:spoko Inga - zafugujemy całość

no co Ty? czemu??? 8O :mrgreen:

bo ja wiem? kawę mu zawsze słodzę 2 łyżeczkami cukru tak jak prosi :roll:
Obrazek

Magija

Post » Czw maja 24, 2012 10:47 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

O ciastku do kawy zapominasz, może dlatego?
:wink:
Ja nie dam rady w tym tygodniu, jest wariatkowo w pracy, w piątek piknik dla rodziców więc siwy dym i masa roboty :(
potem koniec miesiąca i czerwiec, czyli najbardziej pracowity miesiąc w całym roku szkolnym :( :twisted:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw maja 24, 2012 11:51 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

Georg-inia pisze:wróciłam do domu dumna i blada z bolącymi plecami i palcami, mówię, że cała podłoga podfugowana klejem, a TŻ: "a jaką głębokość na fugę zostawiłyście?" ja - 8O TŻ: "no bo jak napchałyście za dużo, to fuga się trzymac nie będzie"...

no i pół nocy mi się śniło, że wygrzebujemy ten klej, żeby fuga się trzymała...

jak wyschnie to siądzie
i dziura na fugę na pewno będzie :D :ok:

fajnie się przedfugowało :ok: :ok:
lokal wygąda pięęęęknie :1luvu: :1luvu: :ok:
i już wcale nie jak bunkier
nawet sufit jest już jakoś całkiem wysoko 8O
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt maja 25, 2012 11:36 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

czy my dziś coś robimy???

Georg-inia

Post » Pt maja 25, 2012 11:41 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

Georg-inia pisze:czy my dziś coś robimy???

fugujemy :mrgreen:
będe ja i Magija jak narazie...
Przyjedziesz tez Inga?

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pt maja 25, 2012 12:07 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

mgska pisze:
Georg-inia pisze:czy my dziś coś robimy???

fugujemy :mrgreen:
będe ja i Magija jak narazie...
Przyjedziesz tez Inga?

no mam w planie :) o ile się z Wieśkiem dogadam, jak on stoi z robotą - najwyżej wcześniej się urwę

Georg-inia

Post » Pon maja 28, 2012 8:30 Re: KOTYlion - mamy lokal - ręce do pracy potrzebne!

pomocy!

dziś o 14 trzeba obejrzeć meble od Magdy z Bednarskiej - ustaliłyśmy w sobotę, że lepiej zobaczyć je jednak oczami bo na zdjęciach mało co widać. Umówiłam sie z Magdą na to oglądanie, ale jutro góra trzeba te meble zabrać stamtąd! Czy ktokolwiek dysponuje większym autem? Siłą mięśni?
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]