Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2012 10:10 Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka domu!

Kotka została mi przyniesiona na przechowanie na weekend, gdyż osoba która się nią opiekuje musiała wyjechać na kilka dni, a kotka dostaje leki.
Kicia podobno ma około 3 miesięcy i jest połowę mniejsza niż jej rodzeństwo. Trudno w to uwierzyć, gdyż wygląda jak niespełna 2 miesięczny kociak.
W trakcie pobytu u mnie okazało się, że koteczka nie słyszy (prawie zupełnie), nie reaguje na szczekające psy, odkurzacz, żadne inne bardzo głośne dźwięki.
Oczywiste dla mnie jest, że taki kotek nie może wrócić do piwnicy.
Kotka bardzo pilnie szuka domu!!!!!!!!!
U mnie miała być do wtorku, ale mogę ją zostawić do piątku, może kilka dni dłużej (ale to zależy od znajomej, bo ja też wyjeżdżam na kolejny weekend i wtedy ona zajmuje się kotkiem).
Jakby ktoś słyszał o odpowiedzialnym domku dla takiej małej schorowanej kici, oczywiście wyłącznie mieszkanie bez możliwości wychodzenia - proszę o kontakt.
Tu są zdjęcia kotki z dzisiaj: http://pl.fotoalbum.eu/dominikakr/a699532
Ostatnio edytowano Śro maja 23, 2012 22:24 przez keria, łącznie edytowano 1 raz

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Śro maja 23, 2012 13:37 Re: Niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka domu!

Podaj w tytule miejscowość :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Czw maja 24, 2012 7:32 Re: Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka do

Co dzsiaj u kici słychać :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Czw maja 24, 2012 22:24 Re: Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka do

Kicia ma się dobrze, zdrowie może ciut lepiej, ale bez wielkiej poprawy,
katar nadal ma, oczka trochę zapłakane.
Dziś kicia szalała, bawiła się wszystkim co jej w łapki wpadało.
Jest przeurocza i rezolutna.
Miałam dziś dzwonić pani, która zastanawiała się nad jej adopcją i nie zadzwoniła.
Znajoma, która miała jakiś dom na oku też nic się nie odezwała...
Czyli pilnie szukamy domku.

keria

Post » Pt maja 25, 2012 7:52 Re: Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka do

Tak bym chciała pomóc koteczce :oops: zasługuje na to :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Wto cze 19, 2012 23:28 Re: Kraków niesłysząca piwniczna chora kicia pilnie szuka do

Kicia od weekendu w nowym domu!!! :1luvu:

A ja mam kolejny problem :? - dziś na osiedlu widziałam kotkę z 3 kociakami, mieszka w opuszczonej kamienicy. Niestety jest to zaraz przy ruchliwej ulicy, a kociaki mają koło 3 miesięcy..
Obawiam się, że w najbliższym czasie zginą pod kołami samochodów.
Nie są bardzo dzikie, dały podejść dość blisko. Kotka pewnie już w ciąży.
HELP!!!!
Co z nimi zrobić??

keria