Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Wiem ze ludzie są okropni ale już mnie zaczyna to wkurzać bo w ostatnim czasie już troche się nazbierało tego że ciągle tylko ja
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Wiem ze ludzie są okropni ale już mnie zaczyna to wkurzać bo w ostatnim czasie już troche się nazbierało tego że ciągle tylko ja
Lidka-"pitka"
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Wiem ze ludzie są okropni ale już mnie zaczyna to wkurzać bo w ostatnim czasie już troche się nazbierało tego że ciągle tylko ja
Lidka-"pitka"
Doigrasz się![]()
horacy 7 pisze:Niestety sąsiedzi potrafiąJa za to mam doła tak sobie jakoś.
horacy 7 pisze:Człowiek jest taki inny to i o doła łatwiej niestety.Czemu nie urodziłyśmy się egositkami ,zazdroszczę ludziom tego bardzo.
BOZENAZWISNIEWA pisze:horacy 7 pisze:Człowiek jest taki inny to i o doła łatwiej niestety.Czemu nie urodziłyśmy się egositkami ,zazdroszczę ludziom tego bardzo.
a ja nie zazdroszczę...egoistom....nawet nie wiem,czy juz im współczuję,czy zaczynam sie "brzydzić"takimi znajomosciamiNajlepiej cudzymi rekami zrobic smierdzaca robote.Jak trzeba pomóc to udaja,ze sie znamy z..daleka,ale jak maja problem z "przybłedą"to wiedza gdzie mieszkam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 95 gości