Avian pisze:Mój młody wczoraj robił za pracza - efekt : dzisiaj muszę wyprać jego![]()
Oczywiście jemu w to graj, ale mi sie nie uśmiecha siedzenie 3 godziny w gorącej łazience z dmuchającą na gorąco suszarką
Ciesz się, że nie masz collie. Schnie dobę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Mój młody wczoraj robił za pracza - efekt : dzisiaj muszę wyprać jego![]()
Oczywiście jemu w to graj, ale mi sie nie uśmiecha siedzenie 3 godziny w gorącej łazience z dmuchającą na gorąco suszarką
Zofia&Sasza pisze:Avian pisze:Mój młody wczoraj robił za pracza - efekt : dzisiaj muszę wyprać jego![]()
Zofia&Sasza pisze:Avian pisze:Mój młody wczoraj robił za pracza - efekt : dzisiaj muszę wyprać jego![]()
casica pisze:Przychodzi pan stworzenia, układa się w pozie niedbałej i łaskawie pozwala się myć, a Ryska myje go od stóp do głów, łącznie z opuszkami łapeczek![]()
Zofia&Sasza pisze:Złośliwie założyli w nocy, żebym się na pierwszą stronę nie załapałaPójdę do lasu, będę jeść robaki...
Zofia&Sasza pisze:A ja piję Sagę, bo mojej firmy nie stać na lepszą![]()
karolinah pisze:Zofia&Sasza pisze:A ja piję Sagę, bo mojej firmy nie stać na lepszą![]()
Gówniana, bo gównianą ale jednak zapewniają ci chociaż herbatę![]()
W poniedziałki, do huty przychodzę obładowana jak wielbłąd. Mam zgrzewkę Muszynianki, mleko do kawy i raz w miesiącu moje ukochane zielone herbaty. Do tego taszczę drugie śniadanie i obiad.
Trochę zrozumiałam dlaczego teściowa pracująca w państwowym instytucie do pracy nosiła 2 ciężkie jak wyrzuty sumienia torby ze skarbami
Zofia&Sasza pisze:A nie. My mamy herbatkę i dystrybutor wody.
karolinah pisze:Zofia&Sasza pisze:A nie. My mamy herbatkę i dystrybutor wody.
Burżuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 68 gości