O rany, ale macie tempo O 6 rano chciałam sie wpisać, ale stwierdziłam, że to zbyt nieprzyzwoita godzina i że poczekam do wieczora, a tu już 4 strona przycupnę na 4-tej
Nieprzyzwoita pora? Nieee, ja i tak się przewracam na drugi bok o takich właśnie porach, no chyba, że jestem w terenie, to już całkiem pięknie bluźnię ta taką (wówczas) nieprzyzwoita porę Skoro publiczność dopisuje, to będą koty
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
No i ja nie wiem czego ty zawsze na te prace domowe tak psioczysz skoro masz tylu pomocników
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Mój młody wczoraj robił za pracza - efekt : dzisiaj muszę wyprać jego Oczywiście jemu w to graj, ale mi sie nie uśmiecha siedzenie 3 godziny w gorącej łazience z dmuchającą na gorąco suszarką