» Śro maja 23, 2012 9:55
Re: PODWYZSZONE LEUKOCYTY we krwi U KOCURA
Czesc najszczesliwsza, dzis bylem z wynikami jonogramu u wetki i mowi ze jest niby okej, ze wyniki sa w mili molach, i ze na zwierzeca skale to on nie ma nic podwyzszonego, jedynie fosofr ma przy granicy i w piatek na czcco z kotem mam przyjechac do niej zrobi mi fosfor i morfologie, bo ostatnia probka krwi sie skrzepla i nie zrobila tej morfologii
Heh to ja juz nie wiem, co jest ? Wyniki sa w ludzkiej skali i na ludzka sklate ma wszystko podwyzszone, ale na zwierzeca nie, wapn w nomrie potas w normie fosfor przy granicy...
Doradzcie cos ;( najgorsze sa u niego te przednie lapki, chodzi na nich wysuniete ku przodowi jak zolnierz z karabinami heh, i je podwija pod siebie, te lapki najgorsze chcial bym mu je wyleczyc, czy to od nerek ma te problemy z lapami? Od 12 letniej diety only watrobka? Przedawkowanie wid d i a? Czy co ;(
Heh zobacze jeszcze fosfor w piatek i morfologie, a wy macie jakies pomysly?
Tak to kot sie wmiare ok czuje, je, pije, lazi po dworzu i wygrzewa kosci,
Je codziennie piers z kurczaka rano, pozniej wolowine, na wieczor np lopatke wieprzowa wymieszana z puszkami animonda carny
Do tego raz dziennie rano daje mu 5cm pasy multiwitaminowej z cynkiem i omega3 GIMPETA
a na wieczor Rubenal 75 tabletka (nerki)