Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 18:59 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

naprawdę? zawsze jest 15??? a ja sobie pomyślałam, że jak literki zmniejszę i z podpisu banerki wywalę, to więcej zmieszczę... ehhhhh... :evil:
to na razie nic nie piszę. jak się wyjaśni z Shillą, to dam znać. coby się jeszcze w tym wątku zmieścić :wink:
kciuki czymajcie mocno Cioteczki :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Wto maja 22, 2012 18:36 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

osz... właśnie jestem po wizycie... "nie-adopcyjnej".

państwo byli we dwoje - pani się trochę zastanawiała, wahała (i ja uważam, że słusznie), bo Shilla jest już u nas 4 mce i ciągle dziczy... pan stwierdził, że albo ją biorą dzisiaj, albo szukają innego kota.
ja studziłam atmosferę, mówiąc żeby się jednak kilka dni zastanowili, przemyśleli... ja przygotuję umowę adopcyjną (ewentualnie) i wtedy Shilla pojedzie do nowego domu... pan swoje, że dzisiaj kota biorą...
więc ja na to, że to nie jest tak, że skoro przyjechali, to kota biorą...
na co pan wstał i wyszedł nie mówiąc nawet do widzenia...
normalnie zagotowałam się... :evil:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto maja 22, 2012 19:00 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Doskonale rozumiem Asiu, jak się czujesz, bo to nóż się w kieszeni otwiera :evil: Ale tacy są ludzie, wydaje im się, że robią łaskę komuś, że biorą kota. Dobrze że Shillunia nie poszła do takiego domu.

Zrób sobie drinka, żeby odreagować takich "gości", a Shilla znajdzie jeszcze ten swój właściwy dom!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto maja 22, 2012 20:08 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiu niech s.............ją :!: grzecznie mówiąc :roll: to nie dom dla kota i nie kot dla tego domu :evil: takich spraw jeśli się nie rozumie to ja przepraszam. Też bym kici nie oddała :roll:
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Wto maja 22, 2012 21:37 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Porażka jakaś :(
Dobrze, że Shilla tam nie pojechała, skoro facetowi nie starcza cierpliwości, żeby poczekać na odbiór kota, to pewnie nie starczyłoby też na oswajanie się z kotem :?
Chociaż szkoda, że tak wyszło.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie cze 03, 2012 22:41 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiuniu :evil: nie oszczędzaj tak bardzo wątku, założysz nowy :mrgreen:

Niektórzy stęsknili się baaaaardzo za pewnym rudzielcem :!: :!: :!:

i za innymi koteckami też :!: :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto cze 05, 2012 18:11 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Wiesiu, troszkę oszczędzam, a troszkę nie ma o czym pisać :wink:
koty sobie rozrabiają standardowo, a my standardowo znowu chorzy :(
najpierw młody, później ja i teraz razem rzęzimy jak starzy gruźlicy. już było ciut lepiej, ale w poniedziałek do pracy trzeba było iść, a tam klimatyzacja wiejąca w głowę i gardło znowu boli... oj, oj, oj
Rudiś słodziak ciągle taki sam... aż namolny :wink: jak sobie śpię w nocy i rękę mam na wierzchu, to on sobie przychodzi i sam się o tą rękę głaszcze :mrgreen:
żarłok okropny :roll: jak coś zostanie w czyjejś misce, to Rudolfo robi rundkę i dojada. muszę kłaść miski na szafkach, bo pierdółka nie wskoczy... :wink:
poza tym nudy panie :) na wszelki wypadek, tfu, tfu, tfu przez lewe ramię, coby nie kusić losu

jak Rudzielca namierzę, to jakąś fotę cyknę i wstawię
dziękujemy Ci Wiesiu kochana za pamięć o nas :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw cze 07, 2012 21:03 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiu, faktycznie te choróbska jakoś nie chcą Was opuścić :twisted:

a kysz, a kysz, a kysz... idźcie sobie choróbska precz za morza - odczarowałam, żeby już było dobrze :D (hi,hi,hi, może mnie posłuchają :oops: )

Cieszę się, że Rudolfo ma się dobrze, ale fotkę jakąś cyknij, bo się stęskniłam za widokiem rudzielca :D I jak widać, jeszcze mu nie przeszedł ten syndrom głodu, mam nadzieję, że w końcu się chłopak opanuje. To jest takie charakterystyczne u kotów, które zaznały głodu w swoim życiu i wciąż się boją, że im zabraknie. Moja Lilcia też długo tak wyjadała innym z miski, ale teraz jej przeszło.
A wychodzi Rudiś trochę na ogródek czy przesiaduje w domku?

A Shilla jeszcze jest? Pytają ludzie o nią? Ja właśnie wczoraj wydałam do domu Mikusia, nigdy w życiu nie myślałam, że on przed wakacjami znajdzie dom, bo on ledwo co się oswoił. Ale znalazł, jednak cuda się zdarzają. Za to ja okropnie się denerwuję, bo Miki w nowym domu zadekował się pod łóżkiem i siedzi przerażony. Co te biedne koty muszą w życiu przechodzić :(
No i Miki będzie miał koleżankę w typie Twojej Szejnusi, ale o imieniu :wink: Lili
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 18, 2012 19:56 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

szukam opiekunki do dziecka - swojego dziecka.
opieka w godzinach od 7:30 do ok. 17:00 max
w Nowosolnej

gdybyście Cioteczki znały kogoś kto szuka takiego zajęcia i był godny polecanie, to piszcie PW
thx

a u nas nic nowego - kociarstwo bez w zmian. Shilla-Liliana dzikusuje w dalszym ciągu, ale łazi za mną krok w krok :wink: po wakacjach zaczniemy na poważnie szukać domu dla niej, na razie niech się jeszcze pooswaja u nas :)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro lip 18, 2012 22:39 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

A jak Rudiś? :P może jakieś foteczki będą...please :P (z opiekunką nie pomogę, ale fotki chętnie obejrzę :oops: :D )
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw lip 19, 2012 9:47 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiu, ale opiekunka to chyba nie na długo, bo niebawem to pewnie do przedszkola pójdzie :)
Coś mało Was ostatnio na forum, pewnie czasu brak.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 19, 2012 14:23 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

opiekunka potrzebna będzie na rok czasu, bo Oli na razie nie pójdzie do przedszkola. gdyby miał iść, to bym sobie nie zawracała głowy szukaniem kogoś.
nie pójdzie, bo przecież jak poszedł parę razy w czerwcu, to najpierw był gil, a z gila się zrobiło zapalenie płuc... także na razie przedszkola i tego typu imprezy sobie odpuszczamy.

a u Rudisia wszystko doooooobrze :mrgreen:
namolny jaki był taki jest, no i ciągle nienajedzony :wink: :roll:

mało na forum, bo czasu faktycznie zrobiło się zdecydowanie mniej od powrotu do pracy... i chyba starość mnie dopada już na dobre... marzę o emeryturze :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sie 06, 2012 22:26 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

obiecane dawno zdjęcia :oops:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sie 15, 2012 21:32 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Serdeczne dzięki Asiu za fotki Rudisia :1luvu: grubasek zrobił się z niego, że trudno poznać :1luvu:

ale po tym uchu poznam go na końcu świata :piwa:

Nie bywam ostatnio zbyt często na forum, bo mam remoncik w chałupce, bałagan i nawet laptopa nie mogę znaleźć :oops: Ale pocieszam się tym, że każdy remont przecież się kiedyś skończy :D
Buziaki :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sie 17, 2012 7:29 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

piękne fotki w trawie :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]