wyadoptowane zostały kociaki:
Dinki biało-bury kocurek wyaditowany 20.05.12r.
Kiford rudy kociak wyadoptowany
Lola trikolorka wyadoptowana
Figlarz czarny kociak DT Jaaga wyadoptowany
Korek DT Jaaga wyadoptowany
Beza - czarno biała kotka pojechała do DT do Jaagi
Sandra - biało-czarna kotka DT Kocia Chatka
ADOPCJE:
Czarny (z alergia, ale już wygląda lepiej niż tydzień temu) – mega miziak

Bury – wycofany, cały czas siedzi w koszyku na górnej pólce jest na stronie schroniska, chyba Bronek
Pingwin – nieśmiały i płochliwy nie ma na stronie schroniska, nie ma imienia i nie ma zdjęcia biało-czarny
Kotka przeniesiona z kwarantanny buraska - albo Iśka albo Nela
SZPITALIK:
boks nr 1 Cezar – czarny kocurek tylna łapa w gipsie
boks nr2 dwa biało-czarne maleńkie kociaki przyniesione do schronu 18.05.12r. jeden z Zamenhoffa gimnazjum jedna koteczka nie wiem skąd - strasznie biedne maluszki takie mikrusy

boks 3-4 chyba kotka Klara z plamką na nosie
boks 5 kotka moim zdaniem to jest Madam z adopcji - ale ma na tablicy przypiętą książeczkę zdrowia jako Kluska no nie wiem o co chodzi

6. małe kociaki (2 czarne + 1 biało czarny) – kk i chyba grzyb
7. nowa kotka przyjeta do schronu 20.05.12r. kotka buraska znajda z 11 listopada chyba ciężarna - miziak
KWARANTANNA:
boks nr 1 kocurek biało-czarny przyjęty do schronu 19.05.12r.
boks nr 3 kotka po sterylce albo Isia albo Nela - sama nie wiem jedna z burasek z kwarantanny poszła na adopcje.
Kasiu mam wielką prośbę jak będziesz w sobotę w schronie wyjaśnij sprawę książeczek zdrowia na adopcjach - w tej chwili są dwie książeczki, brakuje dwóch i jeszcze książeczka dla Sandry, która jest w Kociej Chatce. Nie wiem jakie do kogo dopasować, wydaje mi sie że jedna jest dla czarnego kocurka, i jedna dla jakiegoś tygryska, czyli brak dla jednego tygryska, dla tego biało-czarnego, i dla Sandry.
Jutro zakupię obróżki dla dorosłych kociaków które są w schronie, założymy wszystkim dorosłym kociakom obróżki z numerami z ewidencji przyjęć - te same numery będą w książeczkach zdrowia i na kartkach przypiętych na kwarantannie i w szpitaliku - uaktualnię też te kartki

Maleńtasom nie będę zakaądała obróżek.
Czy ktoś jutro jest chętny do pomocy w ewidencjonowaniu kociaków ze schroniska jak coś to zapraszam