młoda kotka z trójką kociąt

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 11:00 młoda kotka z trójką kociąt

Witam
Zaopiekowałem się kotką (bezdomną) w ciąży. Chciałem do momentu porodu dać jej schronienie. niestety nie zdążyłem :D - dziś rano "Szczepanka" powiła trójkę kociąt. Wszystkie wyglądają na zdrowe i dobrze rozwinięte. Każdy chętny do adopcji niech się zgłasza na adres emailowy stahoo22 at gmail.com
poniżej foty szczęśliwej mamy i trzech krasnali
http://stahoo.net/szczepanka.jpg
Ostatnio edytowano Wto maja 22, 2012 11:02 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link

Stahoo

Od: Wto maja 22, 2012 10:51

Post » Wto maja 22, 2012 11:05 Re: młoda kotka z trójką kociąt

koty są w Pabianicach, możliwy dowóz w okolicach Łodzi.

Stahoo

Post » Wto maja 22, 2012 11:27 Re: młoda kotka z trójką kociąt

Chwała ci za to, że zaopiekowałeś się kotką! Pewnie jakiś drań, przez pomyłkę zwany człowiekiem, wyrzucił ją, jak się zorientował, że jest w ciąży... W wyadoptowaniu kociąt nie pomogę. Chcę tylko doradzić, żebyś dał ogłoszenia o kociakach do adopcji na wielu portalach ogłoszeniowych, bo nie tak łatwo znaleźć kociakowi domek... Tutaj na forum można zlecić zrobienie takich ogłoszeń forumowiczce CatAngel. Robi to za całkiem znośną opłatą i umieszcza ogłoszenie na kilkudziesięciu (a może ponad stu) portalach. A ty zaoszczędzasz czas.
Kocięta powinny być z matką do trzech miesięcy... Oddzielone za wcześnie, nie mają wszystkich "kocich" umiejętności, których uczy mamuśka. Nie zaniedbaj sterylizacji kotki! Proszę, znajdź na to fundusze, a może jakaś pobliska fundacja w tym dopomoże! A przyszłych właścicieli kociaków też uświadom, że kota trzeba wykastrować/wysterylizować.
Powodzenia! :ok: :ok: :ok:

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Wto maja 22, 2012 14:50 Re: młoda kotka z trójką kociąt

wojtek_z - oczywiście. Adopcja możliwa tylko kompletnej rodziny, nie ma tutaj o czym dyskutować.

Stahoo