Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 21:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Czyżby coś na wojskowo się kroiło :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon maja 21, 2012 21:37 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze: Wszystkie Bianki pozdrawiają ciocie, a zwłaszcza ciocię Biankę! :twisted:
Obrazek

genialne zdjęcie :D
Bianeczki super
szczurciów nigdy nie miałam, ale myszaste uwielbiam :P

Pozdrawiam na nowym!

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon maja 21, 2012 21:37 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wszystko się zgadza poza tym, że brzydkie :twisted:
Co to, to na pewno nie!

Meg, Twój TŻ to miau nie czyta, prawda?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon maja 21, 2012 21:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Bystra ciocia jest ponad miarę, proszę cioci Nemi. :twisted:
Carmen, raczej nie czyta, a już na pewno nie dziś - właśnie się pokłócił ze swoim bankiem i wybiera nowy.
Umówmy się, że kolega jest przystojny inaczej...

Co do Stefana - no ja bardzo proszę! Stefan cichutki jest i bezwonny! Każdy!
W przeciwieństwie do cholernych komarów! :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon maja 21, 2012 21:42 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No to ja bym chyba zawału dostała :strach: na widok Stefana oczywiście :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 21, 2012 21:52 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wszystko tupie. Słyszalność zależy jedynie od trunków zażytych dnia poprzedniego :twisted:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto maja 22, 2012 0:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Nemi pisze:Czyżby coś na wojskowo się kroiło :?:

I to chyba sama wierchuszka :mrgreen:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Wto maja 22, 2012 11:39 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Carmen201 pisze:Wszystko się zgadza poza tym, że brzydkie :twisted:
Co to, to na pewno nie!

Meg, Twój TŻ to miau nie czyta, prawda?
Ciociu Carmen, czyżby Asystent?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto maja 22, 2012 11:53 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Hańka pisze:Wszystko tupie. Słyszalność zależy jedynie od trunków zażytych dnia poprzedniego :twisted:

a najbardziej wtedy słychać jak kot ogonem macha...jak szablą ....i już nic nie mówię o myciu się kociambra..ten masakryczny szelest języka po futrze....
to ja tak delikatnie
dzień dobry :D

Joanka Ruda

Od: Wto lis 29, 2011 20:53

Post » Wto maja 22, 2012 12:19 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:A teraz pańcia konferuje z ciocią Carmen, pije piwo Łomża niefiltrowane i będzie wredna, bo dalej nie powie, CO SIĘ KROI... :twisted:
Desant z Kielc?! 8O Że nie wypomnę odejścia od czarnej kolorystyki futer... :?

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Wto maja 22, 2012 13:30 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

annafreesprit pisze: Że nie wypomnę odejścia od czarnej kolorystyki futer... :?

Takiej jak u Dupencji, Sielawki, Szyszy, Muni, Burasa, Protazego, nie wspominając już o pięciu Biankach :lol:

Znalazłam, widziałam zdjęcia. Do Protazego mu daleko, ale żeby zaraz mówić, że brzydki?

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Wto maja 22, 2012 13:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

To się chłopu fuksło ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto maja 22, 2012 14:28 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Apsa pisze:
Takiej jak u Dupencji, Sielawki, Szyszy, Muni, Burasa, Protazego, nie wspominając już o pięciu Biankach :lol:

To nie ja deklarowałam -tylko Pańcia!- że przy wyborze futer kieruję się KOLOREM :wink: I, że jak u Forda -samochód, tak tu -futro, może być w każdym kolorze, pod warunkiem, że czarnym... Właśnie dlatego wytykam Pańci niekonsekwencję. WIDOCZNY odwrót od czarnej tendencji nastąpił z nastaniem Leona, a potem to już poooszło!
Ale, 3/5 psów -czarne, Stefan-czarny, ani Sielawka, ani Szysza ('dymna'-grafitowa/czarna z jasnym podszerstkim) nie mają białych włosów, Munia i Buras- nie mieli, Dupencja i Protek niestety zadają kłam teorii 'czarnych futer', a Bianki w ogóle się nie liczą- bo to szczury na paszę... :twisted:

Będą białe kudły na pańcinej szarej terakocie! :twisted:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Wto maja 22, 2012 17:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Najmocniej przepraszam za spóźnienie ale wyjechana byłam. Ale już jestem :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto maja 22, 2012 18:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Apsa pisze:

Znalazłam, widziałam zdjęcia. Do Protazego mu daleko, ale żeby zaraz mówić, że brzydki?
też znalazłam. i sama sobie odpowiem, że to nie Asystent :( - ten z kolei za młody pewnie ;)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]