Witaj horaś

no cóż muszę naskarżyć pobudka już o 4 rano biegi skoki , nie wiem czy to były jakieś ćwiczenia

, a myślałam że ja tu mieszkam nawet na głowie mi Filuś dwa razy wylądował tak mnie pozbadły , ale Filuś bez jajeczek lżejszy
Loluś i kuśtyk na tabletkach ale już już jeszcze pewnie dwa dni i przestane im dawać ,,
A Wacuś kilka razy próbował na siebie sie dac ale jak go wołam to -to odwraca mu uwagę , nie chce mokrego tylko suche i zaczął się dużo myć .Dziś Wacuś próbował się BAWIĆ

ale nie wychodzi mu to nic robi jakieś podskoki , tupta w miejscu

czegoś takiego nie widziałam nie wiadomo o co mu chodzi i moje koty też zdziwione , Wacuś próbował się bawić z Filusiem ale Wacuś się jeży , uszy kładzie wygina grzbiet i na Filusia tamten legł plackiem , Wacuś po chwili go zostawił i zaczłął się kulać .On zabawe tak zaczyna jak by chciał się gryźć od dwóch innych moich dostał łapką to zaraz sobie usiadł i tak smutno patrzał .Moje koty urządzają sobie biegi w te i z powrotem na panelach ślizgiem i Wacuś się też dwa razy tak puścił zatrzymał się w połowie drogi i nie wie co dalej ma robić , popatrzał i pobiegł gdzieś dalej , zaczął też dziś pierwszy raz sobie pazurki tępić na drapaku a teraz śpi koło balkonu na gurze to jego ulubione miejsce ....Bardzo dziękuje za pomoc Alab , Iwoo1, Jimmy

Wpisuje zaraz na pierwszą stronę dziękuje ,