Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 9:01 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:
Karolek(ona) pisze:
puszatek pisze:
MalgWroclaw pisze:Wcale nie twierdzę, że masz coś do piłkarzy 8)
Zapuszkować mogą z obawy przed terrorystami. Którzy podobno już tu są.

o matko i córko :strach: :strach: :strach: a gdzie oni są :?: 8)
cześć Karolinek :1luvu:

hejka

Gdzie, to nie wiem. Piszę tak na wszelki wypadek, gdyby jakiś oficer śledził moje słowa. Bo nie wiem :roll:

jednego powiesz ze masz w domu - po szafach sie chowa :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto maja 22, 2012 9:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:Cześć.

hejka babolu :ryk:

??? :twisted:

co sie stawiasz jak wesz na kołnierzu ?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:
Karolek(ona) pisze:
kocurzyca41 pisze:Obrazek

było sobie w dzbanku mleczko :ryk:
Dobry

W pokoiku na stoliku stało mleczko i jajeczko.Przyszedł kotek.Wypił mleczko,a ogonkiem stłukł jajeczko..... :mrgreen: :mrgreen:

a potem wlazł na płotek i śmierdzi, najadł sie grochowej i pierdzi :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karolcia :D .
Wtorek już chyba nie taki zły, nie? :mrgreen:
Zawsze to już jeden dzień za nami :ok: .

i ja i Filip urodziliśmy sie we wtorek :mrgreen:
heja

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:06 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

anulka111 pisze:
Karolek(ona) pisze:
anulka111 pisze:Witanko wszystkim. Mamy piekna pogode ,wstawac spiochy ;)

a kto śpi - my do 7 góra mozemy polezec, a potem trzeba ubrac sie i dziecko do przedszkola odstawić :mrgreen:

Przedszkole to fajna instytucja,zwlaszcza ,jak dziecko sie do niego dostanie- kolezanki sie nie dostalo. Fajnie ,ze Twojemu sie udalo :D

Filip chodziłi do żłobka majac jakies 1,5r i do przedszkola od początku - w tej calej klasyfikacji ja mam pierszwnstwo jako samotna matka, a 2 to niby rok temu 5latki zaczynaly zerówke wiec musili go przyjac gdzis a dziecko co nie mowi to raczej bardziej do przedszkolnej zerowki sie nadaje.
liczylam ze sie otworzy przy dzieciach ale jedynie co juz sie z nimi bawi ale gadac nie gada

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Edytka1984 pisze:serdecznie witamy się z rana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

hejka

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Doberek Karolka :D Uff, już wtorek. Miłego dnia :D

no wtorek :D
czesia

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Sprawa "dostawania" się dziecka do przedszkola jest fascynująca. Gorzej, niż na studia.

przedszkoli u nas to jeszcze jest troche wiecej ale i tak np kogos ze wsi przyjma na koncu bo dzieci z msiata maja pierszenstwo, a złobki mamy 2 wiec jak chcesz mejsce to zapisz juz dzis, za rok zajdz w ciąze to ja 2 lata powinnas dostac sie.

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Obrazek

Cześć słodziaki...

hejka Laski

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

lidka02 pisze: :wink:

:piwa:
Ostatnio edytowano Wto maja 22, 2012 9:22 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz

Karolek(ona)

Post » Wto maja 22, 2012 9:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

a potem wlazł na płotek i śmierdzi, najadł sie grochowej i pierdzi

Nie,nie...potem przyszła mama kotka zbiła,a skorupki wyrzuciła.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 22, 2012 10:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 22, 2012 10:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Hejka :D No wtorek jest bomba! Poniedziałek to trąba! U nas też nie ma miejsc w przedszkolach, ale myślę że się rozluźni jak przyjdzie co do czego. Ja się dziś muszę uczyć, ale pogoda się psuje także ok. No i ten domokrążca okropny... Udanego dnia :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto maja 22, 2012 10:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:
a potem wlazł na płotek i śmierdzi, najadł sie grochowej i pierdzi

Nie,nie...potem przyszła mama kotka zbiła,a skorupki wyrzuciła.... :mrgreen:

goopie zakonczenie :twisted:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]