Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Oby już wreszcie było dobrze.
horacy 7 pisze:To dzieciaki byłby bezpieczne.![]()
![]()
Zaraz będe dzwonić w sprawie tego 7 letniego kocurka ,szczepień.
horacy 7 pisze:O kocie nic wuięcej nie wiem ,znajoma milczy bo ma kłopoty zdrowotne z męzem.Asiu komu domek się szykuje?
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:O kocie nic wuięcej nie wiem ,znajoma milczy bo ma kłopoty zdrowotne z męzem.Asiu komu domek się szykuje?
Dostałam e mail o Werę, bo tylko ja ogłaszałam, Feliks ma mało zdjęć liczę że jak dziecko przyjedzie to porobi ładne zdjęcia. Basiu mam wątpliwości czy to dobry domek dlatego zależy mi na wizycie, Melcie oddałam bez wizyty ale wiedziałam że fajny domek, jak nie dla Wery to może inny kot znajdzie domek.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:O kocie nic wuięcej nie wiem ,znajoma milczy bo ma kłopoty zdrowotne z męzem.Asiu komu domek się szykuje?
Dostałam e mail o Werę, bo tylko ja ogłaszałam, Feliks ma mało zdjęć liczę że jak dziecko przyjedzie to porobi ładne zdjęcia. Basiu mam wątpliwości czy to dobry domek dlatego zależy mi na wizycie, Melcie oddałam bez wizyty ale wiedziałam że fajny domek, jak nie dla Wery to może inny kot znajdzie domek.
Jasne zawsze warto sprawdzić chyba ,ze od razu się wie ,ze dom jest zły.Dzwoniła znajoma kot jest wykastrowany lecz szczepiony był dawno.Jutro właściciel ma go doszczepić i za dwa tygodnie go zabierzemy.
joanna3113 pisze:Poszukuje osoby na wizytę PA Warszawa Wilanów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, mraucia i 44 gości