bożena mówiła że kot kuba leżał na boku i miał odlot jakby miał wyciągnąć nogi (tego dnia dostał 2 antybiotyki, i to go obaliło). był to też przełom dla skarbki.
ogólnie jest bardzo źle. nie wiem nawet co mam myśleć gdybym nie miała drugiej kociarni. koty klientów by chyba padły

nie wiem co się zadziało, gdzie wkradł się błąd. jedno jest pewne że koty mają większe szanse na zdrowie gdy są odizolowane od siebie i zamknięte. ale weź tu trzymaj np.kropa od roku w boksie. jeden krop się trzyma- bo od rana do nocy siedzi na dworzu.
po powrocie kot czesiek zachorował, węzły chłonne jak jaja wielkie. chora jest dość mocno też berta- dostaje teraz draxin. ogólnie tylko balbina, sabina, fiona i basia zdrowe i się trzymają.
wizyta domowa była wczoraj. lecą kolejne antybiotyki. kuba lepiej. nie żałuje ani minuty że wyjechałam. tu jest taka masakra że mam już dość od niedzieli. bożena bardzo dobrze sobie poradziła z pomocą an. dziękuję

zapraszam do głaskania kotów. ja tam spędzam po kilka godzin dziennie-samo podawanie wit c i inhalacje sporo zajmują.
koty od małżeństwa które się rozwodzi nie będą odebrane. mam mega doła, mam dość kotów, kociarni, wchodzenia ludzi mi na głowę. właściciel postanowił bez konsultacji ze mną że kotów nie odbierze. po prostu jakaś masakra

kotka dela nadal nie opłacona, a właścicielka nie zgadza się na jej adopcję. dam szanse do 1.06 i mechanicznie zaczynam ogłaszać.
kotka skarbka nadal nie odebrana.
chyba taki nowy trend na podrzucanie kotów do mnie.
pani od kuby pomimo próśb i moich smsów nadal nie opłaciła jego pobytu.
dobrze ze się zresetowałam na zlocie motocyklowym w gołuniu. nabrałam trochę nowej energii.
ania póki nie wydam kilku kotów, nie wyleczę wszystkich nie wezmę żadnego. weź go póki co do siebie. ja nie dam rady........ i ta operacja mnie dobija. do jesieni muszę wydać wszystkie koty.
niby basią i czesiem ktoś się interesuje- ale póki co bez odzewu.
marta zgłaszam was na zielony festyn BZ i PKDT nie potwierdziły uczestnictwa więc staniecie z nami. zadzwonię, opowiem o szczegółach.