puszatek pisze:nie będzie chłodniej...............
twarde baby jesteśmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:to kiedy lecimy zarobić ?
lidka02 pisze:ruda32 pisze:to kiedy lecimy zarobić ?
Jak ci pasuje miniówkity girki suche ja grubiutkie
i nie zarobimy nic .Chyba ze mi z litości dadzą
![]()
Puisu nie będzie chłoduszkuto jak mam jechać rowerem to Wacusiowi się grzywka rozczochra ....
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:to kiedy lecimy zarobić ?
Jak ci pasuje miniówkity girki suche ja grubiutkie
i nie zarobimy nic .Chyba ze mi z litości dadzą
![]()
Puisu nie będzie chłoduszkuto jak mam jechać rowerem to Wacusiowi się grzywka rozczochra ....
ja też na litość
ruda32 pisze:w totka jedną liczbę trafiłam ,znalazłam kupon po tygodniu
szukam pomysłu jak zarobić szybko
horacy 7 pisze:Dziewczynki za znalezienie sposobu by pieniązków przybywało.
lidka02 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczynki za znalezienie sposobu by pieniązków przybywało.
Oj horaś ale byśmy odżyły a koty miały by pozłacane koszyczki i była by cuuuuudna kociarnia oj by było .Pieski też by odżyły ....dużo by można pomóc
ruda32 pisze:lidka02 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczynki za znalezienie sposobu by pieniązków przybywało.
Oj horaś ale byśmy odżyły a koty miały by pozłacane koszyczki i była by cuuuuudna kociarnia oj by było .Pieski też by odżyły ....dużo by można pomóc
ale byśmy zaszalały![]()
![]()
![]()
miałabym kolejnego kota
i rozdałybyśmy gdzie trzeba
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczynki za znalezienie sposobu by pieniązków przybywało.
ale byśmy zaszalały![]()
![]()
![]()
miałabym kolejnego kota
Marzenia a jest 12 baniek do wygraniano dziewczyny niech każda wyśle może którejś się uda....
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczynki za znalezienie sposobu by pieniązków przybywało.
ale byśmy zaszalały![]()
![]()
![]()
miałabym kolejnego kota
Marzenia a jest 12 baniek do wygraniano dziewczyny niech każda wyśle może którejś się uda....
ja nie dam rady kasy brak
puszatek pisze:wysłałam jeden kupon![]()
a koty odżyją
lidka02 pisze:puszatek pisze:wysłałam jeden kupon![]()
a koty odżyją
Pusiu pamiętaj o nas tak my cię baaaaaaaaaardzo miłujemy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 65 gości