Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zireael666 pisze:Rozmawiałam z Hanką, kotka się pięknie goi, ładnie zjada i wszystko jest ok
Pako pisze:Zireael666 pisze:Rozmawiałam z Hanką, kotka się pięknie goi, ładnie zjada i wszystko jest ok
Przed chwilą rozmawiałam z p. Hanią - koteczka czuje się dobrze, chce wychodzić, ale oczywiście nie jest wypuszczana na teren do czasu pełnego wyzdrowienia, w przyszłym tygodniu znowu do kontroli, na razie zjada antybiotyk, paraduje w gustownym kaftaniku - no i wreszcie dopytałam o imię kiciuni - nazywa się... Pchełka![]()
Zireael666 pisze:Dziewczyny!
p. Hanka potrzebuje na cito transportu dla rzeczy z Warszawy do Niej - napisałam pytanie na wątku transportowym: viewtopic.php?f=1&t=62304&start=105
niestety teraz jestem b. zajęta i nie mogę codziennie monitorować, czy nie ma odpowiedzi i się tym zająć - mogłybyście mieć na uwadze i gdyby ktoś odpisał, że może przewieźć - dać znak p. Hance i tam dogadać z Nią jak to ogarnąć?
Staram się pomóc ale naprawdę nie wiem już dziś jak się nazywam.
Dźwięczna będę.
krynia08 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=141629&p=8862866#p8862866
Pako pisze:zapraszamy na allegro dla kotków (banerek w moim podpisie), bardzo prosimy o pomoc dla kotków, staramy się co miesiąc zdobyć fundusze, ale... ten miesiąc jest wyjątkowy - kilka setek pochłonęła operacja Pchełki, na szczęście kicia czuje się dobrze, ale na jedzenie dla gromadki nie zostało już zbyt dużo pieniędzy![]()
1 cegiełka to 5 zł - dla kotków to bardzo dużo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 66 gości