Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 22:11 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

:ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt maja 11, 2012 20:42 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Zireael666 pisze:Rozmawiałam z Hanką, kotka się pięknie goi, ładnie zjada i wszystko jest ok :)

Przed chwilą rozmawiałam z p. Hanią - koteczka czuje się dobrze, chce wychodzić, ale oczywiście nie jest wypuszczana na teren do czasu pełnego wyzdrowienia, w przyszłym tygodniu znowu do kontroli, na razie zjada antybiotyk, paraduje w gustownym kaftaniku - no i wreszcie dopytałam o imię kiciuni - nazywa się... Pchełka :love: :smiech3:
Pako

Post » Pt maja 11, 2012 20:59 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Pako pisze:
Zireael666 pisze:Rozmawiałam z Hanką, kotka się pięknie goi, ładnie zjada i wszystko jest ok :)

Przed chwilą rozmawiałam z p. Hanią - koteczka czuje się dobrze, chce wychodzić, ale oczywiście nie jest wypuszczana na teren do czasu pełnego wyzdrowienia, w przyszłym tygodniu znowu do kontroli, na razie zjada antybiotyk, paraduje w gustownym kaftaniku - no i wreszcie dopytałam o imię kiciuni - nazywa się... Pchełka :love: :smiech3:

:ok: :smiech3:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt maja 11, 2012 21:05 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Dziewczyny!
p. Hanka potrzebuje na cito transportu dla rzeczy z Warszawy do Niej - napisałam pytanie na wątku transportowym: viewtopic.php?f=1&t=62304&start=105

niestety teraz jestem b. zajęta i nie mogę codziennie monitorować, czy nie ma odpowiedzi i się tym zająć - mogłybyście mieć na uwadze i gdyby ktoś odpisał, że może przewieźć - dać znak p. Hance i tam dogadać z Nią jak to ogarnąć?

Staram się pomóc ale naprawdę nie wiem już dziś jak się nazywam.

Dźwięczna będę.
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Sob maja 12, 2012 7:50 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Zireael666 pisze:Dziewczyny!
p. Hanka potrzebuje na cito transportu dla rzeczy z Warszawy do Niej - napisałam pytanie na wątku transportowym: viewtopic.php?f=1&t=62304&start=105

niestety teraz jestem b. zajęta i nie mogę codziennie monitorować, czy nie ma odpowiedzi i się tym zająć - mogłybyście mieć na uwadze i gdyby ktoś odpisał, że może przewieźć - dać znak p. Hance i tam dogadać z Nią jak to ogarnąć?

Staram się pomóc ale naprawdę nie wiem już dziś jak się nazywam.

Dźwięczna będę.

Oczywiście, będę codziennie zaglądać na transportowy :ok:
Pako

Post » Sob maja 12, 2012 10:41 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Za 2 godz Dyrka zrobi nowe allegro dla Pani Hanki :ok:
krynia08

Post » Sob maja 12, 2012 12:21 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

krynia08 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=141629&p=8862866#p8862866

:1luvu: :ok: i oby pomyslnie ruszyło
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie maja 13, 2012 12:46 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

zapraszamy na allegro dla kotków (banerek w moim podpisie), bardzo prosimy o pomoc dla kotków, staramy się co miesiąc zdobyć fundusze, ale... ten miesiąc jest wyjątkowy - kilka setek pochłonęła operacja Pchełki, na szczęście kicia czuje się dobrze, ale na jedzenie dla gromadki nie zostało już zbyt dużo pieniędzy :cry:

1 cegiełka to 5 zł - dla kotków to bardzo dużo...
Pako

Post » Nie maja 13, 2012 12:55 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Pako pisze:zapraszamy na allegro dla kotków (banerek w moim podpisie), bardzo prosimy o pomoc dla kotków, staramy się co miesiąc zdobyć fundusze, ale... ten miesiąc jest wyjątkowy - kilka setek pochłonęła operacja Pchełki, na szczęście kicia czuje się dobrze, ale na jedzenie dla gromadki nie zostało już zbyt dużo pieniędzy :cry:

1 cegiełka to 5 zł - dla kotków to bardzo dużo...

:!:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 21, 2012 19:46 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocł. - cegiełki na allegro!!!

a ja podnosząc przypomnę bazarek: viewtopic.php?f=20&t=142242
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Wto maja 22, 2012 17:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocł. - cegiełki na allegro!!!

bardzo prosimy o zakup cegiełki, kotki bardzo potrzebują pomocy :)

Dzisiaj widziałam Pchełkę - wracała od p. doktora szczęśliwa, bo bez kaftanika :piwa: wszystko pięknie się zagoiło - teraz tylko trzymamy kciuki, żeby paskudne guzki już nigdy nie wróciły :ok: :ok: :ok:
Pako

[poprzednia][następna]