Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
"ciotka59 pisze: Ostatnio niesympatycznie się zrobiło i faktycznie ktoś został zbanowany. Za banerek bana z pewnością nie będzie i PW nie będziemy rozsyłać. Ostatnio o banerek miziałam się do ruru i dobra kobieta zrobiła go nam. Teraz to trochę w majty robię, bo może taka prośba to też spam?
ciotko nie obawiaj się tylko spamuj po ten banerek a może ruru podzieliłaby się wiedzą jak robić banerki ???"
fajny teatrzyk, bynajmniej nie dzięki aktorowi już nie znoszę tych zasrańców, cały daszek mam przez nich upstrzony
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
to był pięęęękny gołąb skalny wielki i chciał nam koniecznie ukraść linkę żeby sobie gniazdko zrobić ale mu się nie udało teraz już siedzi w gnieździe a drzewo tak zarosło, że nic nie widać
Skalny? To chyba nie u nas, może raczej grzywacz, skoro wielki...? Na zdjęciu przez szybę wygląda na całego szarego. Chyba, że to miejski, jakiś napuszony, duży wyglądający jak skalny. Znawcą nie jestem, ale ornitolodzy po sąsiedzku wciąż gadali mi o gołębiach (są gołębiarzami z zamiłowania, a ja czasami wymiękałam już ).
to nie był zwykły gołąb był taki fioletowawy- fioletowo niebieski i naprawdę bardzo duży jakby taka duża sierpówka, bo miał też śliczną obwódkę na szyjce
jak przyjedziesz Agnieszko, to może go zobaczysz bo ma gniazdo na drzewie na przeciwko, tylko listowie tak zarosło, że trudno wypaczyć