W Bytomiu-Miechowicach, przy ul.Reptowskiej, w pobliżu Szkoły Podstawowej nr 54 zaginął młody kocurek. Kocurek jest wykastrowany, przyjazny, Jeśli ktokolwiek widział kotka prosimy o kontakt z jego właścicielką tel.792 815 669

Moderator: Estraven

Ruda_kocura123 pisze:Zaginęła biało czarna kotka-Warszawa Żoliborz. Proszę o kontakt!!! 515699211
Ruda_kocura123 pisze:DNIA 15/05/2012R. OKOŁO GODZINY 20 ZAGINĘŁA MAŁA KOTKA. NAZYWA SIĘ MIKA, SAMA BYŁA ADOPTOWANA. MA OKOŁO 6-7 MIESIĘCY, JEST SZCZUPLUTKA, BIAŁA, A NA GRZBIECIE MA CZARNE PLAMKI. OGON JEST CAŁY CZARNY. ZAGINĘŁA W OKOLICACH ULICY PRÓCHNIKA NA ŻOLIBORZU. KOTKA JEST WYSTRASZONA, BO SPADŁA Z OKNA(SIATKA PĘKŁA). KTOKOLWIEK POSIADA INFORMACJĘ LUB ZNALAZŁ MOJĄ KOTKĘ PROSZĘ O INFORMACJĘ. CZEKA NA NIĄ JEJ SIOSTRA I JA-ZROZPACZONA WŁAŚCICIELKA! PRZEWIDUJĘ NAGRODĘ ZA ZNALEZIENIE KOTKI!!! KONTAKT 515 699 211
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z380197636
Patsi pisze:Bytom - zginął kot!
W Bytomiu-Miechowicach, przy ul.Reptowskiej, w pobliżu Szkoły Podstawowej nr 54 zaginął młody kocurek. Kocurek jest wykastrowany, przyjazny, Jeśli ktokolwiek widział kotka prosimy o kontakt z jego właścicielką tel.792 815 669

iskra pisze:iskra pisze:9 maja br. znaleziono mloda kotke
bura z licznymi rudymi przeblyskami (pysk, tulow)
na razie brak zdjecia - za bardzo garnie sie do czlowieka
znaleziona w okolicy skrzyzowania Zdziarska/ Ostrodzka (Zielona Bialoleka W-wa)
po wizycie u weta wstepnie potwierdzily sie moje obawy, kotka jest slepa, chyba na oboje oczu
wyglada to na uraz mechaniczny - w srode ide diagnozowac do okulisty
moze to tez przyczyna usuniecia kotki z domu![]()
w kazdym razie wyglada na 1,5-2 lata, czysta, b. mila, oczy i nos ok (chociaz niekiedy dziwnie prycha)
ponizej zdjecia, moze jednak ktos jej szuka
kontakt: jagna(at)mailcity.com![]()
![]()
![]()

magicmada pisze:Ruda_kocura123 pisze:DNIA 15/05/2012R. OKOŁO GODZINY 20 ZAGINĘŁA MAŁA KOTKA. NAZYWA SIĘ MIKA, SAMA BYŁA ADOPTOWANA. MA OKOŁO 6-7 MIESIĘCY, JEST SZCZUPLUTKA, BIAŁA, A NA GRZBIECIE MA CZARNE PLAMKI. OGON JEST CAŁY CZARNY. ZAGINĘŁA W OKOLICACH ULICY PRÓCHNIKA NA ŻOLIBORZU. KOTKA JEST WYSTRASZONA, BO SPADŁA Z OKNA(SIATKA PĘKŁA). KTOKOLWIEK POSIADA INFORMACJĘ LUB ZNALAZŁ MOJĄ KOTKĘ PROSZĘ O INFORMACJĘ. CZEKA NA NIĄ JEJ SIOSTRA I JA-ZROZPACZONA WŁAŚCICIELKA! PRZEWIDUJĘ NAGRODĘ ZA ZNALEZIENIE KOTKI!!! KONTAKT 515 699 211
jak jej szukasz? Rozwiesiłaś ogłoszenia? Sprawdziłaś zakamarki? Które to było piętro?
Ruda_kocura123 pisze:magicmada pisze:Ruda_kocura123 pisze:DNIA 15/05/2012R. OKOŁO GODZINY 20 ZAGINĘŁA MAŁA KOTKA. NAZYWA SIĘ MIKA, SAMA BYŁA ADOPTOWANA. MA OKOŁO 6-7 MIESIĘCY, JEST SZCZUPLUTKA, BIAŁA, A NA GRZBIECIE MA CZARNE PLAMKI. OGON JEST CAŁY CZARNY. ZAGINĘŁA W OKOLICACH ULICY PRÓCHNIKA NA ŻOLIBORZU. KOTKA JEST WYSTRASZONA, BO SPADŁA Z OKNA(SIATKA PĘKŁA). KTOKOLWIEK POSIADA INFORMACJĘ LUB ZNALAZŁ MOJĄ KOTKĘ PROSZĘ O INFORMACJĘ. CZEKA NA NIĄ JEJ SIOSTRA I JA-ZROZPACZONA WŁAŚCICIELKA! PRZEWIDUJĘ NAGRODĘ ZA ZNALEZIENIE KOTKI!!! KONTAKT 515 699 211
jak jej szukasz? Rozwiesiłaś ogłoszenia? Sprawdziłaś zakamarki? Które to było piętro?
Widziałam ją!!! Kręci się po okolicy, to napewno ona! Tyle,że nie chce za nic przyjść ani się złapać. Jak radzicie ją zwabić/złapać? Jest wychudzona ;(
Ruda_kocura123 pisze:Jeszcze jakieś propozycje?
ruda32 pisze:Ruda_kocura123 pisze:Jeszcze jakieś propozycje?
masz propozycję wyżej doświadczonej osoby![]()
nikt nie da gwarancji ,że właściwy kot wejdzie ale musisz działać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kitiuszka, puszatek i 163 gości