wszystkie kolory życia z kotami cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 11:00 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:to nie może powiedzieć :evil: tylko od razu siiiiiikkkk do łóżka :twisted:
szkoda, że to takie dzikie, bo nawet ja mam straszną ochotę wymiziać czasem tą małą, ale nie mogę jej straszyć :oops: swoją osobą :ryk:

No widzisz, Aneczka, ona taka biedna, malutka, wystraszona....nic dziwnego, że jej się zdarzyło :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 21, 2012 11:04 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

szczególnie biedna i wystraszona jak tłucze Coco albo Bubcię :ryk:
w ogóle największą ciamajdą jest u mnie Buba, ona wszystkim schodzi z drogi, taka sirotka moja :kotek: zawsze muszę jej bronić

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon maja 21, 2012 11:06 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:szczególnie biedna i wystraszona jak tłucze Coco albo Bubcię :ryk:
w ogóle największą ciamajdą jest u mnie Buba, ona wszystkim schodzi z drogi, taka sirotka moja :kotek: zawsze muszę jej bronić

No bo pewno ze strachu bije, biedna...na zasadzie " zanim ktoś Ci przywali, przywal mu pierwsza :ok: ". :ryk:
U mnie totalne doopy wołowe to Pusiek i Alek, czyli najwięksi panowie dwaj :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 21, 2012 11:10 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

jeśli chodzi o drugą co do wielkości- Manię- to ona jest takim bardzo mądrym kotkiem, który bez potrzeby raczej nie zaczepia, na zaczepki stara się nie reagować, ale jak już się zdenerwuje :twisted: to futro lata pod sufit :ryk: ale zazwyczaj wystarczy sama jej postawa do zaprowadzenia porządku i przywołania do niego :mrgreen:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 11:39 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

vip0 pisze:
dinzoo pisze:Lady Szczajda? a to ci niespodziewajka :ryk: zauroczyła Cię błękitnooka :1luvu: ździrka

Ooo, ja sobie wypraszam :evil: .
Najwyraźniej jakiś powód ma...że sika, no :mrgreen: .
A tu zaraz huzia na biedną koteczkę :( .

no ogolnie - olewa Anke ciepłym moczem
nie robi sobie nic z jej biadolenia
:P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 21, 2012 15:36 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

w sobotę jak zrzucałam ze schodów pokrowiec na materac, Bajeczna Lady SZcz.. odważyła się na taki krok
Obrazek
By dinzooo Obrazek
By dinzooo
poddało mi to pewien pomysł, który po konsultacjach z ciocią Elą dziś wdrożyłam w życie :mrgreen: a to jest efekt
Obrazek
By dinzooo Obrazek
By dinzooo Obrazek
By dinzooo Obrazek
By dinzooo
może to pomoże naszej Lady pokonać strach przed schodami, zaznaczę, że ów cudowny chodniczek dla pozostałych futerek jest też nie lada atrakcją, wszak można go wykorzystać jako nowy drapak :ryk: a niech drapią, bo na pewno nie jest ozdobą :ryk:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 15:54 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

A moze ona nie tyle boji sie na dół zejść co szuka jelenia co ją zniesie sam :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon maja 21, 2012 15:57 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Karolek(ona) pisze:A moze ona nie tyle boji sie na dół zejść co szuka jelenia co ją zniesie sam :P

ja bardzo chętnie bym takim jeleniem została :ryk: byleby tylko wreszcie znalazła się na dole

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 16:20 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:
Karolek(ona) pisze:A moze ona nie tyle boji sie na dół zejść co szuka jelenia co ją zniesie sam :P

ja bardzo chętnie bym takim jeleniem została :ryk: byleby tylko wreszcie znalazła się na dole

ja bym ja dawno na chama zniosła - ja nie mam cierpliwości
a jakby mnie użarła to ja bym ją użarła :P

Karolek(ona)

Post » Pon maja 21, 2012 16:27 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Karola, chodzi o to, że ona nie żre, ona się boi, robi ze strachu pod siebie i siusiu i qpala :oops: więc wobec niej taka metoda nie działa, poza tym kiedyś przy okazji badania zabrałam ją na dół, ale ona uciekła na górę, jedyny sposób to po dobroci :mrgreen:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 16:33 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Karolek(ona)

Post » Pon maja 21, 2012 17:31 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Ten chodniczek drapaczek jest ładny. Bo, że pomysłowy, to się samo przez się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 21, 2012 17:37 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

MalgWroclaw pisze:Ten chodniczek drapaczek jest ładny. Bo, że pomysłowy, to się samo przez się.

:mrgreen: tak sobie pomyślałam, że jak już spełni swoją rolę to naprawdę się nada do drapaczków, a może zostanie chodniczkiem przedpokojowym :roll:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 17:40 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Twoja pomysłowość... szacun, bo ja jestem beznadziejna. Teraz gorączkowo myślę, co zrobić z tą (...) szafą, żeby Fasol nie otwierała. Zastawiłam dziś, myślałam, że się uda. I nic. Trzeba jakieś zamknięcie do przesuwanych elementów. A nie wie, jak i co.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 21, 2012 17:54 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

może taki magnesik? na dole i na górze ja w szafkach

dinzoo

[poprzednia][następna]