Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 11:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

dinzoo pisze:
vip0 pisze:Wasza praczka etatowa

o nie kochana, w tym tygodniu to mój tytuł, dzięki mej koteńce co prawda, ale tyle prania to ja nawet na święta nie robię, no, na pewno nie piorę po dwa razy tego samego :ryk: tak jak tym razem :ryk:

Ania, może się zamienimy? :ryk:
Mnie się z kosza wylewa, leży na pralce, pod pralką, a dodatkowo wszędzie leżą małe skarpeteczki mojej starszej córki, które ona gubi notorycznie :evil: .
Mam do prania oprócz tego wszystkie kocie i psie beciki, bo już zostały wykorzystane :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 21, 2012 11:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

:ryk: :ryk: ja rano w wannie namoczyłam pranie i będę kończyć po pracy bo już nie mam gdzie wieszać :ryk: do suszenia, a na ciuchy to jeszcze nawet nie miałam czasu, jak pogoda pozwoli to może od jutra zacznę :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon maja 21, 2012 11:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Karolek(ona) pisze:ObrazekDobry

a ty co mi zdjęcia z rana robisz?

czuję się i wyglądam mniej więcej jak na tej fotce ;)
z rana pojechalam z mloda do przychodni bo kaszle.... ale lekarka stwierdziła ze osłuchowo ok, gardło czyste i dala skierowanie do alergologa :roll:
zaraz będę szukac jakiegoś najbliższego terminu ale póki co idę poodpoczywać bo mnie katarzycho złamało i smarkam dalej niż widzę....

miłego dnia wszystkim :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon maja 21, 2012 11:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

O, to też nie zazdroszczę! :(
Dobra, tytułem praczek roku podzielimy się jakoś :ok: .
Teraz naprawdę juz zmykam...do zobaczenia!
i proszę na Bajeczkę nie krzyczeć :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon maja 21, 2012 11:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

och! Gosiu- żachnęła się Ania- krzyczeć na Bajeczkę toż to zbrodnia niesłychana, ma ona szczęście, że trafiła na taką Dużą co śmieje się nawet z sikania :mrgreen:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 11:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

dinzoo pisze:och! Gosiu- żachnęła się Ania- krzyczeć na Bajeczkę toż to zbrodnia niesłychana, ma ona szczęście, że trafiła na taką Dużą co śmieje się nawet z sikania :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ania, no nie ujadę z Tobą! :D

vip

Post » Pon maja 21, 2012 11:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

dinzoo pisze:och! Gosiu- żachnęła się Ania- krzyczeć na Bajeczkę toż to zbrodnia niesłychana, ma ona szczęście, że trafiła na taką Dużą co śmieje się nawet z sikania :mrgreen:

o mamuśku :ryk: :ryk: :ryk:

podzielcie się i ze mna tytułem praczki.....
ja już jedno będę zarraz wieszać i wstawiam kolejne pranko....trza wykorzystać pogodę :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon maja 21, 2012 11:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

A kiedy Wy to zdążycie wyprasować czyściochy?
zapraszam na nowy bazarek :P viewtopic.php?f=20&t=142279
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon maja 21, 2012 11:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Doberek, pozdrawiamy Vipki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 21, 2012 11:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:podzielcie się i ze mna tytułem praczki.....

no dobra, ale póki co przyznajemy Ci III miejsce :mrgreen:
ciesz się, że nie wpisałam Cię na listę rezerwową :ryk:
alab108 pisze:A kiedy Wy to zdążycie wyprasować czyściochy?

Alu, potem ogłosimy konkurs na najbardziej rozgrzane żelazko na miau i jakoś się uprasuje :mrgreen:
u mnie już taka sterta czeka, że będę walczyła o prym i w tej dziedzinie :ok:

dinzoo

Post » Pon maja 21, 2012 11:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

alab108 pisze:A kiedy Wy to zdążycie wyprasować czyściochy?
zapraszam na nowy bazarek :P viewtopic.php?f=20&t=142279

no jak to? wieczorem ;)
to znaczy teraz wrzuciłam ręczniki i obrusy z wczoraj.... i ani jednych ani drugich nie mam zamiaru prasować ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon maja 21, 2012 11:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ręczników ja tez nie prasuję, ale resztę tak, całe szczęście mam pomocnika, ktory lubi prasować ( cora ). Moja koleżanka taki pączuszek to opowiadała, że koszulki to składa i siada na nich :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon maja 21, 2012 12:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ja na sekundę, bo zagadkę mam :D .
Otóż na poniższym zdjęciu jest....Aluś :mrgreen: .
Naprawdę!
Kto zgadnie, gdzie?
Dla ułatwienia dodam, że cecha najbardziej charakterystyczna dla Alusia jest doskonale widoczna :D .

Obrazek

I jeszcze zdjęcia pod tytułem " Radość nagiego w pokrzywach " :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

I już mnie ni ma! :D

vip

Post » Pon maja 21, 2012 12:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 21, 2012 12:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

dupka mu się pod liściem nie mieści :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]