Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 7:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Zosieńko, jak dzisiaj samopoczucie?
BuCoBaMa

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon maja 21, 2012 8:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Cześć Vipki.Jak zdrówko?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon maja 21, 2012 9:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dzień dobry wszystkim Ciociom i ogonkom :D .
To ja piszę, Zosia.
A co, jak chorowałam, to Duża na moich watkach pisała :evil: .
Już się lepiej czuję, tylko Duża mnie denerwuje, bo za mną lata i lata.
Ale nawet jej wybaczyłam, bo poszla do sklepu i kupiła mi rybkę taką dobrą, a chłopakom tylko trochę dała, żeby mi nie zjedli :D .
I też dziękuję Ciociom i moim Przyjaciołom, że za mnie łapki i kciuki trzymali, żebym wyzdrowiała...Duża mówi, że trzymaliście :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
No to przecież musialam wyzdrowieć :ok: .
No i też trochę dla świętego spokoju, bo by mi Duża żyć nie dała :evil: .
Zosia.

Witam cioteczki kochane :D .
To prawda, Zosia lepiej się czuje :D .
Jest wyraźna poprawa :ok: .
Jeszcze tak do końca nie odpuszczam, bo już raz poprawa była :( .
Ale cieszę się, że jest lepiej :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 21, 2012 9:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

No to ufffff :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon maja 21, 2012 9:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

alab108 pisze:No to ufffff :1luvu:

Cześć, Aluniu :D .
No trochę " ufffff " już chyba można, to tylko ja jak zwykle czarnowidztwo uprawiam :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon maja 21, 2012 10:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

spuściło sie z nas powietrze :)
a Duża sie pyta kiedy wycieczka? i czy tam też będzie miejsce na wylegiwanie sie w słoneczku, a my możemy pożyczyć nasze piękne transporterki dla Zosi ;-)
Gina i Lila
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon maja 21, 2012 10:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:spuściło sie z nas powietrze :)
a Duża sie pyta kiedy wycieczka? i czy tam też będzie miejsce na wylegiwanie sie w słoneczku, a my możemy pożyczyć nasze piękne transporterki dla Zosi ;-)
Gina i Lila

Dzień dobry, dziewczynki :D .
Miejsca do wylegiwania będzie aż nadto :ryk: , każdy z moich kocurków będzie miał wyłącznie dla siebie tyle, ile ma nasze duże podwórko. Do tego drzewka i krzaczki, ile dusza zapragnie :D .
Wiecie co, to jest bardzo długa podróż...a moje koteczki sa w przeważającej większości...hmmm...dobrze zbudowane :mrgreen: .
Dlatego myślę, że w transporterkach zmęczyłyby się bardzo....
Jeśli uda mi sie pożyczyc klatke wystawową, to w niej pojadą Zosia, Plamek i Punio, a Aluś luzem albo w większym transporterku.
Ale to przyszłość, na razie w te sobotę jade sama, bez koteczków, żeby dogadać szczegóły :ok: .

vip

Post » Pon maja 21, 2012 10:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ObrazekDobry
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 21, 2012 10:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Cześć, Karolcia :D .
Obrazek adekwatny do mojego stanu :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pon maja 21, 2012 10:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ja się tez pod tym podpisuję :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon maja 21, 2012 10:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

No tak mam, naprawdę...jak się coś dzieje, coś jest nie okej, to działam na wysokich obrotach, nie sypiam, adrenalina mi nie pozwala.
A jak już się sytuacja klaruje, to wszystko ze mnie uchodzi...i klapię sobie jak ten kocio :ryk: .

vip

Post » Pon maja 21, 2012 10:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ja za długa jestem i nie zmeiszcze siena oparciu fotela - ba nawet nie mam fotela ale moge na oparciu weralki tak legnąc :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 21, 2012 10:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Karolek(ona) pisze:ja za długa jestem i nie zmeiszcze siena oparciu fotela - ba nawet nie mam fotela ale moge na oparciu weralki tak legnąc :P

A ja nawet wersalkę mam bez oparcia...na kuchennym blacie tak legam, obok kompa :D .

vip

Post » Pon maja 21, 2012 10:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dziewczyny, ja spadam...
Nie wiem, jak to będzie wieczorem, bo moja Emilka juz rano grozila, że będzie dalej kończyc tą prezentację :( .
Ale postaram sie wyrwać jej modem z pysia choć na chwilę :ok: .
Miłego dnia, kochane :D .
Wasza praczka etatowa :evil: .

vip

Post » Pon maja 21, 2012 11:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Wasza praczka etatowa

o nie kochana, w tym tygodniu to mój tytuł, dzięki mej koteńce co prawda, ale tyle prania to ja nawet na święta nie robię, no, na pewno nie piorę po dwa razy tego samego :ryk: tak jak tym razem :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]