Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Witam w piekny poniedziałekIza jak samopoczucie ( sadzę, że dobre bo druga połowa obok), reka jeszcze chyba troche rwie. Odpoczełaś
![]()
![]()
skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek, może coś komuś się przyda![]()
zbieramy na suchą karmę![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=142270
viewtopic.php?f=20&t=142272
bodzia_56 pisze:Widzę, że masz działeczkę chyba większą od mojej. Moja ma 300m kwadratowych. Jest raczej typowo rekreacyjna. Tez mam krzewy , ale ciut za mało kwiatów. Mam 3 krzewy róż, ale wydaje mi się, że raczej dwie już mi nie odbiją, bo raczej zmarzły. Były dobrze ocieplone na zimę, ale jednak za mało było śniegu na takie mrozy, jakie były.
Angalia pisze:Krzewy róz w tym roku totalnie przemarzły. Trzeba je obciąć do zielonego pędu. Same ładnie odbiją. Jeżeli będziecie przycinały przekwitłe kwiaty róza szybko sie odbuduje i będzie piękna
W moim ogrodzie przydomowym mam dosyc duzo kwiatów. Już dawno nosiłam się z zamiarem zrobienia bazarku kwiatowego, ale musze nad tym popracować. Trzeba zadoniczkować niektóre sadzonki, zebrać nasiona....
Iza jezeli bedzie Ci się coś podobało to po prostu powiesz i wyślę![]()
My jesteśmy daleko. Ty jesteś blisko Zuzi i najlepiej wiesz co zrobićI wcale nie mówię, że to łatwe zadanie
iza71koty pisze:Angalia pisze:Krzewy róz w tym roku totalnie przemarzły. Trzeba je obciąć do zielonego pędu. Same ładnie odbiją. Jeżeli będziecie przycinały przekwitłe kwiaty róza szybko sie odbuduje i będzie piękna
W moim ogrodzie przydomowym mam dosyc duzo kwiatów. Już dawno nosiłam się z zamiarem zrobienia bazarku kwiatowego, ale musze nad tym popracować. Trzeba zadoniczkować niektóre sadzonki, zebrać nasiona....
Iza jezeli bedzie Ci się coś podobało to po prostu powiesz i wyślę![]()
My jesteśmy daleko. Ty jesteś blisko Zuzi i najlepiej wiesz co zrobićI wcale nie mówię, że to łatwe zadanie
Net mi w nocy padł.Znaczy modem.Dzisiaj pojechaliśmy po nowy.Musieliśmy podpisać drugą umowę.Działa.
Tak właśnie robiłam jak piszesz.Przycinałam przekwitnięte kwiaty.Dlatego kwitła tak długo i obficie.
Bazarek roślinny to fajna rzecz.Dziewczyny czasem robią.Jakby co to....poproszę ładnie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 349 gości