Moderator: Estraven
Iwona11 pisze:Teresa, jakby Ewa była w schronie (nie wiem czy już wróciła?), zapytaj ją o te dyplomy dla mnie, wie o co chodzi, może będzie je miała, bo mówiła, że je wozi ze sobą.

Dorota Wojciechowska pisze:Iwonka-Skorpio temat z Niusia jak najbardziej aktualny. Jest propozycja od Mary, ale tam by byla bez kontaktu z czlowiekiem a Niusia ostatnio zwariowala na tle przytulanek. Spi ze mną, wylizuje siebie i mnie i wola jak mnie slyszy w drugim pokojuChce sie bawic i tulic non stop. A moźe mama by sie zakochala w Niusi
Iwona11 pisze:skorpio pisze:Inna to, że mój mąż zakochał sie w Colombo:)) I nie wiem co z tym zrobić...
![]()
Szkoda, że Tomek się tak szybko nie zakochuje w kotach. Do dziś mi wypomina "chciałaś mnie wykończyć Józkiem"
skorpio pisze:Mama raczej nie zakocha się w kocie (na cud nie liczę).Ale jest dobrą opiekunką dla wszystkich rodzinnych kociaków, podczas "wypadów" ich właścicieli. Tylko ona mieszka w Dąbrowie i każdy oddaje jej kota z pełnym wyposażeniem tzn. kuweta, piasek itp. Ale myślę ,że z tym problemu nie ma. Dam znać jutro okolo 9.00. Ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości