Moje koty wlasnie pokochaly parapet, bo o tej porze roku cale popoludnie jest tam slonce...
Ivcia pisze:Czy bylaby mozliwosc zrobienia parapetnika (granatowego lub granatowo-brazowego) w rozmiarze 25x60?![]()
Moje koty wlasnie pokochaly parapet, bo o tej porze roku cale popoludnie jest tam slonce...
krakusik8 pisze:Brąz mam , granatu raczej nie styknie na cały parapetnik , a zestawienia brązowo -granatowego to jakoś nie widzę ( bo na wstawki granatowe mam)Może być brąz a 2 wstawki jakieś słoneczne żółte ewentualnie wtedy pasek granatu między żółty ? Rozmiar 25x60 czy 30x60cm?
Ivcia pisze:krakusik8 pisze:Brąz mam , granatu raczej nie styknie na cały parapetnik , a zestawienia brązowo -granatowego to jakoś nie widzę ( bo na wstawki granatowe mam)Może być brąz a 2 wstawki jakieś słoneczne żółte ewentualnie wtedy pasek granatu między żółty ? Rozmiar 25x60 czy 30x60cm?
Moze byc braz z wstawkami granatowymi, albo jak uwazaszz nas dwoch to Ty jestes artysta i zaklaam, ze znasz sie lepiej i masz oko
25x60 bo mierzylam specjalnie
Teraz jeden parapetnik jest na balkonie,a drugi w pokoju i oba okupowane są
Nirris pisze:krakusik8, Dreamoń i Salem zakochali się w nowych posłankachTeraz jeden parapetnik jest na balkonie,a drugi w pokoju i oba okupowane są
![]()
No i na drzemkę do transporterka z nowym materacykiem![]()
Dziękuję!

, może uda się wreszcie oszczędzić trochę kasy przed Gwiazdką...Nirris pisze:O jejusiu! Jakie świetne pufki! Siostra by się ucieszyła z takiej,a raczej jej kociak
gosiaa pisze:Przyjrzę się nowym kolorom

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości