Fasolko, duża opowiedziała mi o tym, jak się schowałaś swojej Dużej. Pomyślałam, że to fajna zabawa i też się schowałam. Ale nie tak dobrze jak Ty. Trochę mnie było widać i duża się śmiała zamiast się przestraszyć Florka
Miau wszystkim porannie leżę sobie, duża zrobiła zdjęcie po powrocie z podwórka. Mówi, że nie jest ostre, bo jakby było, to nic nie byłoby widać. No to wstawiam, jakie jest. Duża dziś sama była na podwórku, koty przyszły i jadły. Ale jedno nie zjadło, duża się o nie martwi. Florko, na pewno nie chciałaś się schować tak całkiem, duża nie ma się co śmiać, bo jakbyś chciała się schować, to by Cię wcale nie było widać. Dużym łatwo coś wmówić a moja pyta, czemu nie spałyście w środku nocy. Fasolka
Dziś spotkałam pana taksówkarza, dawno się nie widzieliśmy. Z całym spokojem nakarmiłam dwa koty, które przyszły, w ogóle nie odchodziłam i na bezczelnego jeszcze dolewałam kotom picie. duża
Wiecie, co duża mi zrobiła? Spałam sobie spokojnie na fotelu, jak na zdjęciu rano. Ciocia przyszła do naszego domu zrobić mi zastrzyk. Zrobiła. Pobiegłam do szafy i schowałam się od razu, jak tylko duża otworzyła drzwi do pokoju. Porządna kotka nie jest bezpieczna we własnym domu Fasolka
Fasolka schowała się z łomotem. No i nie było oprysku Fasolki. Nie można mieć wszystkiego.
Witajcie, ja ide podlac krzaczki na zewn. Spalam 13h
Ostatnio edytowano Nie maja 20, 2012 8:16 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Cześć, Fasolko i Dziewczynki . Na razie ja się witam, ale Zosia napisze do Was wieczorem . Już jest troszkę zdrowiejsza . Duża Zosi.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Fasolko, a Duża pryska ciebie takim psikaczem w spray. Ja się takich boję i od razu uciekam, mnie by się nie udało spryskać. Jestem pełen podziwu, że ciebie można spryskać. Haker